Kontakt

Wisbygymnasiet arrangerar studentavslutningen på Wisby Strand. Ansvarig är:
Karin Lekander , biträdande rektor
Tfn: 0498-26 95 44

Studentkommittén på Wisbygymnasiet nås via e-post: info@studentgotland.se

 

Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Studentmössa

Student 2020 på Gotland

Sjung om studentens lyckliga dag. Låtom oss fröjdas i ungdomens vår! Än klappar hjärtan med friska slag och den ljusnande framtid är vår ......

Med anledning av den pågående Coronapandemin, blir det inget vanligt studentfirande detta år. Mösspåtagning sker i respektive klass. Som kompensation för det uteblivna firandet i juni på Wisby strand planerar skolledningen tillsammans med studentkommittén en hemvändarfest i december med fackeltåg och bal för alla årets studenter.

Studentavslutningen kommer att genomförs den 5 juni, men då på Wisbygymnasiet vackra skolgård. Elever och lärare bjuds in till en avslutning på skolan för att träffas en sista gång och säga farväl till varandra. För att göra arrangemanget både festligt och säkert har Wisbygymnasiet vidtagit ett flertal åtgärder. 

Skolans område kommer endast vara tillgänglig för studenter och de två anhöriga de valt att bjuda med; dessa välkomnas särskilda tidpunkter och önskas sedan en fin dag på annan plats.

För att göra utspringet tillgängligt för allmänheten kommer det att livesändas av helagotland.se.

Just nu pågår scenbygge utanför Sävehuset och skolan ser fram emot att få ta emot alla förväntansfulla avgångselever och de två anhöriga som eleverna bjudit på skolgården den 5 juni.