Kontakt

Har du frågor om våra lediga jobb eller hittar du inte vad du söker?
Kontakta oss via e-post komjobb@gotland.se

Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter

Sommarjobb

Vill du ha ett betydelsefullt jobb i sommar? Då ska du jobba hos oss. Här kan du söka våra lediga sommarjobb, läsa mer om drop in-intervjuer och andra erbjudanden.

Vill du sommarjobba i äldreomsorgen eller inom omsorgen om personer med funktionsnedsättning? Kom på drop in för en jobbintervju.

Drop in-intervjuer

För att minska smittspridningen av corona så har vi inte längre öppna drop-in intervjuer, eftersom det ofta då är många som samlas. Nu håller vi istället intervjuer via Skype eller i bokade intervjuer.

Gör så här:

1. Fyll i din ansökan här till sommarjobb som undersköterska/boendeassistent/stödassistent. Har du några frågor så mejla till omsorgsjobb@gotland.se.

2. Du får ett mejl med en inbjudan att boka in en intervju på en tid som passar dig. Du väljer själv om du vill träffa oss via Skype eller på Söderväg 1 B i Visby.

Det här är en stor möjlighet för dig som vill kombinera en skön sommar på Gotland med att få arbeta inom äldreomsorgen och med personer med funktionsnedsättning.

Detta erbjuder vi dig

  • Betald båtresa tur och retur
  • Subventionerat boende med upp till 300 kr/dygn

Du behöver

  • Kunna arbeta minst 80% under 4 veckor eller mer i sommar
  • Själv ansvara för att hitta ett boende under perioden du skall arbeta

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta våra rekryterare via e-post omsorgsjobb@gotland.se

Varje sommar erbjuder Region Gotland feriejobb för ungdomar. Syftet är att ge dig som ungdom erfarenhet av arbetslivet och att få prova på olika arbetsuppgifter och yrkesroller.

Här kan du läsa mer om feriejobb för ungdomar