Kontakt

Jeanette Jussila, legitimerad restauranglärare
E-post: jeanette.jussila@gotland.se
Telefon: 070 – 788 78 80
 

Camilla Jåfs, samordnare yrkesutbildningar
E-post: camilla.jafs@gotland.se
Telefon: 0498 – 20 36 36

 

Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter

Service och bemötande 1, 100 p – start januari 2022

Har du kontakt med människor i ditt arbete? Då kan yrkeskursen Service och bemötande 100 p vara något för dig. Kursen vänder sig exempelvis till dig som redan arbetar inom servicebranschen och vill lära dig mer, eller till dig som är intresserad av service och bemötande i allmänhet.

I kursen får du utveckla kunskaper om olika servicesituationer och att ta hänsyn till olika personligheter och individuella önskemål. Du får träna din förmåga att bemöta kunder eller gäster på ett serviceinriktat sätt.

Undervisningen ska även leda till en utvecklad förståelse av olika gästers behov och krav och att tillvarata kundkontakter för att skapa långsiktiga relationer. Du får möjlighet att utveckla förmågan att hantera såväl positiva som negativa reaktioner i servicesituationer.

Det kommer att vara lektion en gång i veckan, preliminärt på tisdagar. Schema är inte fastslaget ännu. När det inte är schemalagd undervisning förekommer hemuppgifter.

Är du intresserad av att arbeta på café eller restaurang? Då rekommenderar vi att du läser denna kurs exempelvis tillsammans med kursen Drycker och ansvarsfull alkoholservering som kommer att ges under samma period. Den sökes separat.

Förkunskapskrav: Grundskola eller motsvarande
Studieperiod: 24 januari 2022 – 1 april 2022, preliminärt tisdagar, schema är inte fastslaget ännu
Studietakt: Utbildningen är på deltid, 50% och berättigar till CSN
Sista ansökningsdag: 9 januari 2022

Ansök via länken nedan.