Kontakt

Tove Öberg
TF verksamhetsledare
Telefon: 0498-20 48 15

Maud Hjorter
Frivilligsamordnare
Telefon: 0498-26 84 76

Ewa Hansson
Aktivitetssamordnare
Telefon: 0498-20 47 47

Ellinor Sundstrand
Rörelse- och hälsosamordnare
Telefon: 0498-20 48 32

Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter

Öppna mötesplatser

Du som är över 65 år är välkommen till mötesplatsen för en stunds social samvaro. Mötesplatsen drivs av regionen med stöd av engagerade frivilliga. Aktiviteter kan även anordnas av ideella föreningar, privata och andra aktörer.
 

Mötesplatsen erbjuder social gemenskap och olika hälsofrämjande aktiviteter inom områden som kultur, rörelse och friskvård. Innehållet på de olika mötesplatserna utformas i samarbete med besökare, frivilliga och olika föreningar.


Program

Varje månad tar vi fram ett nytt program med aktiviteter, underhållning och föreläsningar. Våra gäster är med och påverkar innehållet. Programmet kan du hämta på respektive mötesplats eller här på hemsidan.


Besök på våra mötesplatser är gratis och fika finns till självkostnadspris. När vi arrangerar någon större underhållning eller aktivitet tar vi ibland ut en avgift.

Lyssna på vår podd om ensamhet

I programmet möter du 77-åriga Gunnel som berättar om sina tankar kring ensamhet. Medverkar gör också Annette Öhrn från socialförvaltningens hälsofrämjande enhet som ger konkreta tips på vad man kan göra för att  bryta ensamheten.

 


Vill du röra på dig?

För att må bra är även motion och rörelse viktigt. Kom igång med våra rörelsefilmer.
Här hittar du dem.