Hållbara måltider
Vi planerar, upphandlar, producerar och utvecklar med inriktningen att säsongsanpassa alla måltider och öka andelen vegetariska måltider, ekologiska och närproducerade livsmedel. Vi arbetar aktivt för att minska svinnet genom hela måltidsprocessen.
Likvärdig kvalitet
Med en gemensam grundmeny, god kommunikation, nära samarbete och rätt kompetens skapar vi goda förutsättningar för att måltiden som erbjuds är och upplevs vara likvärdig i kvalitet för alla matgäster.
God och varierad mat
Genom bred delaktighet, väl genomarbetade livsmedelsupphandlingar, menyer och recept skapar vi förutsättningar för att med rätt kompetens tillaga och servera mat som uppskattas av gästen.
Mat lagad från grunden och nära gästen
Vi planerar och utvecklar för att öka matlagning från grunden i alla kök och för mottagningskök att tillaga potatis, varma grönsaker, råkost samt utföra kompletterande tillagning.
Positiv måltidsmiljö
Genom god kommunikation, nära samarbete och rätt kompetens arbetar vi för en positiv måltidsmiljö. Genom ett gott bemötande i lokaler som är trivsamt utformade och inredda bidrar vi till matlust och trivsel.
Sänkta varmhållningstider
Vi planerar, producerar, serverar, levererar, utvecklar och samarbetar för att sänka varmhållningstiderna genom hela måltidsprocessen.