Kontakt

Marie Holmer
Enhetschef, HR-stöd
0498-268402

Carina Annas
HR-specialist
0498- 269115
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

HR-specialist

Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.

HR-avdelningen består av HR-direktör, tre HR-strateger samt två enheter, HR-stöd och lön. På enheten HR-stöd är vi idag 15 medarbetare varav 13 arbetar som HR-specialister. Vårt uppdrag är att vara ett konsultativt stöd i HR-frågor till Region Gotlands alla chefer samt driva utvecklingsprojekt inom organisationens gemensamma HR-områden. Det finns även en supportfunktion på enheten där vi svarar på frågor direkt per telefon eller förmedlar ärenden vidare till HR-specialist.

Vill du vara med och utveckla HR-arbetet inom Region Gotland samt bidra i vårt operativa och strategiska arbete? Vi söker nu två nya kollegor, en tillsvidare och en på ett års vikariat.

Arbetsuppgifter

Som HR-specialist kommer du att arbeta med att stödja regionens chefer i olika frågeställningar. Beroende på kompetens och bakgrund kommer du att specialisera dig inom arbetsrätt, arbetsmiljö, rehabiliteringsprocessen och/eller kompetensförsörjning.

Du kommer, tillsammans med dina kollegor och HR-strateger, arbeta med strategiska uppdrag inom HR-området genom att medverka och bidra till att vidareutveckla våra arbetssätt och strukturerade processer.

Att arbeta som HR-specialist hos oss innebär att du har ett stort eget ansvar i det dagliga arbetet och möjlighet att själv påverka hur du lägger upp din arbetsdag. Du arbetar direkt mot regionens chefer och du kommer att ingå i en dynamisk HR-organisation där du omges av många kunniga kollegor med stor kompetens.

Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande arbete med stimulerande arbetsuppgifter, där du blir en del i en större helhet, där vårt uppdrag bidrar till att göra vardagen bättre för alla gotlänningar och där din utveckling blir vår framgång.

Kvalifikationskrav

Du har en högskoleutbildning inom HR-området eller motsvarande utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har flera års erfarenhet av HR-arbete inom arbetsrätt, och/eller arbetsmiljö och hälsa. Har du tidigare erfarenhet från att arbeta inom en större organisation är det meriterande.

Som person är du flexibel, serviceinriktad och förtroendeingivande. Du trivs även med att samarbeta med andra och är van att bidra till en kreativ och utvecklande arbetsmiljö. Som person är du lyhörd och tydlig i din kommunikation.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
HR-stöd, Regionstyrelseförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Antal tjänster
2

Kontakt

Marie Holmer
Enhetschef, HR-stöd
0498-268402
Carina Annas
HR-specialist
0498- 269115

Ansökan

Referensnummer
C44265
Sök senast
2020-12-06
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Tillsättning av vikariatet kommer att ske under förutsättning av att erforderliga beslut fattas.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt