Kontakt

Ninni Kallio Dahlberg
TF bitr. rektor
0498-269592
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Lärare trä- och metallslöjd

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Gråboskolan är en grundskola med verksamhet från förskoleklass till årskurs 6, fritidshem, storbarnsfritidshem och lokalintegrerad samundervisningsklass. Upptagningsområdet är södra Visby.

Skolan har ca 225 elever. Eleverna går vidare till Södervärnskolan i årskurs 7-9. Gråboskolan fokuserar på att ge elever trygghet, trivsel och goda kunskaper. Skolan värderar kunskaper högt, vi tycker även det är viktigt med rörelse och hälsa och hur vi är mot varandra. Arbetet med tidig läsinlärning prioriteras. Som ett led i detta samarbetar vi med Gråbobiblioteket som är lokalintegrerat i skolan och tillsammans har vi utformat läsmedaljen i år 3.

Skolan är mångkulturell - vi lär av varandra och tar tillvara på varandras olikheter. Gråboskolan arbetar med NTA (Natur och teknik för alla). Skolgården är rymlig och vetter mot Furulundskogen, som har en grillplats och sittplatser för uteundervisning.

En spontanidrottsplats finns på skolgården. Vi har egen idrottshall och slöjdsal. Vi har stora och luftiga undervisningslokaler. Gråboskolan har egen restaurang där maten lagas av utbildade kockar.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en lärare i trä- och metallslöjd till Gråboskolan i Visby. Du kommer att ansvara för undervisning i årskurs 3-6. Du kommer även att undervisa elever från Terra Novaskolan och Lyckåkerskolan.

Kvalifikationskrav

Vi ser gärna att du som söker är behörig att undervisa i trä- och metallslöjd i nämnda årskurser. Du får gärna ha behörighet i fler ämnen. Bifoga legitimation i din ansökan.

Du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare och elever. Du har ett positivt förhållningssätt samt viljan och förmågan att arbeta ämnesöverskridande, i team tillsammans med övriga kollegor.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Gråboskolan F-6, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Deltid, Sysselsättningsgrad 80% med möjlighet till utökning
Tillträde/varaktighet
2021-08-16

Kontakt

Ninni Kallio Dahlberg
TF bitr. rektor
0498-269592

Ansökan

Referensnummer
A1010026
Sök senast
2021-03-21
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt