Kontakt

Lotta Segerdahl Vahlby
Rekryterare
0498-269325
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Undersköterska/­boendeassistent hemtjänsten

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har kunden i centrum.

Vi i hemtjänsten arbetar för att de äldre skall få bo kvar hemma. Vi arbetar utifrån och genom insatser som de är beviljade att få hjälp med. Insatserna kan variera i omfattning men målet är alltid att ge våra brukare förutsättning för att leva ett meningsfullt och värdigt liv.

Med brukaren i centrum arbetar vi med individuella genomförandeplaner, där arbetet planeras och genomförs utifrån vår värdegrund: förtroende, omtanke och delaktighet.

Vi behöver nu stärka upp i våra enheter på hela ön med månadsvikarier, du kommer arbeta i olika grupper inom områden som södra eller norra Gotland eller i Visby/Roma, de finns möjlighet att arbeta på schema dag/kväll/helg eller natt och de finns möjlighet till att arbeta på schema varannan helg.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska/boendeassistent inom hemtjänsten kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor för att skapa trygghet för de äldre.

Du utför sedvanliga omvårdnadsuppgifter i brukarens hem som bland annat:

- Personlig omvårdnad
- Tvätt och städning
- Medicinering och andra delegerade HSL-insatser
- Ledsagning
- Hushållsbestyr och inköp

I tjänsten har du kontaktmannaskap, vilket innebär att du har till uppgift att arbeta med till exempel genomförandeplaner, kontakt med anhöriga och koordinera HSL/SOL-insatser.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som har genomfört en gymnasial utbildning, meriterande med inriktning mot vård och omsorg eller vårdbiträde. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat inom omvårdnadsyrket och/eller äldreomsorgen.

Som person arbetar du gärna självständigt samtidigt som du trivs med att samarbeta med dina kollegor. Du har en hög servicekänsla och du har lätt för att anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Vidare är du öppen för förändringar i såväl din arbetsdag som med dina arbetstider. Du gillar att arbeta på olika arbetsplatser och vara flexibel då den ena dan inte är den andra lik, du arbetar där behovet är för dagen.

Det är viktigt att du är trygg i det svenska språket, i både tal och skrift, då all kommunikation och dokumentation sker på svenska. Det är krav på B-körkort och att du kan cykla.
Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Hemtjänsten, Socialförvaltningen
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid / deltid
Tillträde/varaktighet
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. varaktighet till 2021-05-31.
Antal tjänster
15

Kontakt

Lotta Segerdahl Vahlby
Rekryterare
0498-269325

Ansökan

Referensnummer
A988566
Sök senast
2020-12-06
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt