Kontakt

Elisabeth Qviström
enhetschef
0498-204501

Lotta Segerdahl Vahlby
Rekryterare
0498-26 93 25
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Undersköterska

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har kunden i centrum.

Det finns särskilda boenden för äldre på 10 orter på Gotland. Vi som arbetar här har som uppdrag att hjälpa de äldre under hela dygnet med olika insatser. Undersköterskor, boendeassistenter och sjuksköterska arbetar i team för att ge våra brukare förutsättning för att leva ett meningsfullt och värdigt liv.

Med brukaren i centrum arbetar vi med individuella genomförandeplaner, där arbetet planeras och genomförs utifrån vår värdegrund: förtroende, omtanke och delaktighet.

Fältgatan 75 är ett demensboende som ligger i centrala Visby. Boendet har 24 platser som är fördelat på tre plan. På Fältgatan 75 arbetar cirka 35 undersköterskor och boendeassistenter i nära samarbete med ungefär lika många kollegor på Fältgatan 77.

Nu söker vi två nya medarbetare till vår enhet.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på Fältgatan 75 kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor för att motivera och stimulera de äldre.

Du utför sedvanliga omvårdnadsuppgifter som bland annat:
- Personlig omvårdnad
- Hushållsbestyr
- Medicinering och andra delegerade HSL-insatser
- Aktiviteter, ledsagning

I tjänsten har du kontaktmannaskap, vilket innebär att du har till uppgift att arbeta med till exempel genomförandeplaner, kontakt med anhöriga och koordinera HSL/SOL-insatser.

Du arbetar utifrån ett grundschema med arbete dagtid, kvällstid och varannan helg.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som vill göra skillnad och ge våra boende en trevlig och bra vardag. Du ska ha genomfört en omvårdnadsutbildning som motsvarar undersköterskekompetens. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat inom omvårdnadsyrket/demens.
Vi ser också att du har ett intresse för att arbeta med kvalité och utveckling inom området.

Som person arbetar du gärna självständigt samtidigt som du trivs med att samarbeta med dina kollegor. Du har en hög servicekänsla och du har lätt för att anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation.
Du är öppen för förändringar i din arbetsdag såväl som med dina arbetstider. Vi samarbetar över båda husen och det innebär att vi hjälps åt över avdelningarna.
Det är viktigt att du är trygg i det svenska språket, i både tal och skrift, då all kommunikation och dokumentation sker på svenska.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Varmt välkommen med din ansökan.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Fältgatan, Socialförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Tillträde 2021-01-01 eller enligt överenskommelse
Antal tjänster
2

Kontakt

Elisabeth Qviström
enhetschef
0498-204501
Lotta Segerdahl Vahlby
Rekryterare
0498-26 93 25

Ansökan

Referensnummer
A989233
Sök senast
2020-12-06
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt