Kontakt

Marie Berglund
Enhetschef
0498-268025

Margona Magnusson
Planerare
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Sjuksköterska natt, strokeavdelning

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

A4 strokeavdelning har tio vårdplatser. I vårt huvuduppdrag ingår strokesjukvård - från det akuta insjuknandet till rehabilitering. Vidare ingår övriga neurologiska sjukdomar och neurologiska tumörsjukdomar.

På natten arbetar du tillsammans med en undersköterska. Vi har ett nära samarbete med vår grannavdelning A4 Allmän internmedicin - där tjänstgör en sjuksköterska och två undersköterskor.

På A4 Stroke arbetar vi mycket med kompetensutveckling och utveckling av verksamheten. Som sjuksköterska på natten är du en självklar del av detta.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på natten ansvarar du tillsammans med undersköterska för allmän och specifik omvårdnad för tio patienter. Förutom det ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom läkemedelshantering, provtagningar, övervakningskontroller, bedömningar och dokumentation, kontakt med läkare och anhöriga. I arbetet ingår även en del återkommande arbetsuppgifter som såsom påfyllnad och iordningsställande av läkemedelsvagnar.

Kvalifikationskrav

Du som söker är legitimerad sjuksköterska.
Som sjuksköterska på natten behöver du uppskatta att arbeta självständigt och vara trygg i din yrkesroll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av strokesjukvård och/eller allmän medicinsk omvårdnad. Då du arbetar i nära samverkan med undersköterska behöver du ha lätt för att samarbeta samtidigt som du har god förmåga att leda. En viktig nyckel i arbetet som nattsjuksköterska på A4 Stroke är samarbete med A4 AIM. Vi har mycket att vinna på att hjälpa och stötta varandra under arbetspassen.
Intresse för omvårdnadsutveckling och personcentrerad vård är ett stort plus.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Stroke, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid / deltid, Sysselsättningsgrad 80% men vi ser ser gärna flexibla lösningar utifrån önskemål. Möjlighet till viss dagtjäntgöring finns vid önskemål.
Tillträde/varaktighet
Tillträde 2021-04-01 eller enligt överenskommelse

Kontakt

Marie Berglund
Enhetschef
0498-268025
Margona Magnusson
Planerare

Ansökan

Referensnummer
A1006738
Sök senast
2021-03-14
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt