Kontakt

Daniel Malm
Servicechef
0498-203656
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Förste kock

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Gotlands folkhögskola ingår som en del i utbildnings- och arbetslivsförvaltningen. Folkhögskolan har en lång tradition och historia på ön och sedan 1876 har folkhögskolan bedrivit sin verksamhet huvudsakligen från Hemse. Sedan 2003 har en ny skolenhet vuxit fram och etablerats i Fårösund på norra Gotland. Verksamheten bedrivs året runt, förutom våra läsårskurser där ca 350 deltagare studerar bedrivs även ett 30-tal sommarkurser med uppemot 750 deltagare.

Är du redo för en välsmakande utmaning? Som förste kock på Folkhögskolan i Hemse får du en fantastisk möjlighet att arbeta med mat från grunden i en kreativ miljö tillsammans med engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter

Vi vill jobba med att skapa mat med mening, så vi söker dig som är serviceinriktad, initiativrik och har en hunger på nya utmaningar. Du är en glad matlagare som brinner för yrket med fokus på vällagad mat från grunden.

Du kommer att bli en del av ett glatt gäng där vi är 9 personer som jobbar med kök och städ, du kommer att ansvara för arbetsledning i köket. Tjänsten innebär också att skriva menyer, beställa varor, HACCP, helhetsansvar för kök och matsal, med stöd av servicechef.
Ett av våra mål är att laga mat med råvaror som är kravmärkta, ekologiska och närproducerade i mån av tillgång. Som förste kock hos oss handlar ditt arbete även om arbetsledning och service där du arbetar med en helhetskänsla för matupplevelsen och miljön kring den.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med ett 6 veckors schema där man jobbar var 3 helg. Vi har 7 dagars service för våra deltagare som bor på internatet, innefattar frukost, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika samt kvällsmål. Måndag till fredag, lördag och söndag serverar vi frukost, förstärkt fika och middag.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du som söker är utbildad kock och har erfarenhet av att arbeta med människor. Meriterande om man har vana att arbetsleda.

Förutom relevanta yrkeskunskaper vill vi att du besitter en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du har en positiv inställning till människor som du omsätter i ett tydligt och coachande ledarskap. Vidare är du lyhörd och nyfiken på andra samtidigt som du är en kreativ person som ser nya möjligheter.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Folkhögskolan Gotland, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Tillträde 2021-05-03 eller enligt överenskommelse

Kontakt

Daniel Malm
Servicechef
0498-203656

Ansökan

Referensnummer
A1007104
Sök senast
2021-03-07
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt