Kontakt

Robert Edfeldt
Bitr. rektor
0498-204129
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Lärare idrott och hälsa

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Vi söker nu en idrottslärare på 70 % med möjlighet till utökning till Dalhem skola i år 16. Dalhem skola ligger centralt på Gotland med bekvämt pendlingsavstånd från Visby med mycket goda bussförbindelser. Skolan har sammanlagt ca 115 elever i årskurs F-6. Dalhem skola är en del av Roma skolområde där också skolenheterna Romaskolan åk F-9 och ytterligare tre F-6 enheter ingår. Vänge skola, Kräklingbo skola, och Endre skola. Vi har även en resursskola på Lövsta som är kopplad till skolområdet.

Arbetsuppgifter

Du som söker är legitimerad lärare i Idrott och hälsa F-6. Har du även behörighet i fler ämnen är det meriterande.

Du kommer ha undervisning i årskurserna 1-6. Arbetslaget har ett nära samarbete med varandra och flertalet av klasserna har resurspersonal under delar av dagen. Du ingår i lärarlaget som träffas en gång i veckan. Vi har ett väl utvecklat arbetssätt med skolans fritidshem Lågstadieelever från två av Roma skolområdes andra skolor, bussas för undervisning i idrott och hälsa av dig i Dalhems idrottshall.

Kvalifikationskrav

Vi söker nu en legitimerad lärare i idrott och hälsa. Som person ser vi gärna att du är engagerad i att vägleda eleverna till goda resultat och förmågor. Vi ser att du är tydlig och strukturerad i ditt pedagogiska arbete med eleverna. Du har god planeringsförmåga och ett intresse för att utveckla verksamheten.

För att du ska trivas hos oss ser vi gärna att du uppskattar omväxling och snabbt kan ställa om vid förändringar och ändrade behov. I din roll ska du gestalta en god förebild med egenskaper som engagerad, trygg och problemlösare som ser möjligheter i olika utmaningar.

Du har en positiv grundsyn och tror på varje individs vilja att utvecklas och lära. Du är prestigelös och lösningsfokuserad och förstår nyttan av att arbeta i ett team och lära tillsammans. Du har god förmåga att skapa relationer med elever, föräldrar och dina kollegor.

Du har förmågan att arbeta självständigt och målinriktat utifrån Lgr11. Du kan vid behov samarbeta med skolans elevhälsoteam. Det är också viktigt att du är flexibel och lätt kan anpassa dig till ändrade omständigheter i verksamheten.
Som lärare bidrar du till ett positivt samarbetsklimat på arbetsplatsen.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningsperioden.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Dalhem skola, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Deltid, 70%
Tillträde/varaktighet
2021-08-16

Kontakt

Robert Edfeldt
Bitr. rektor
0498-204129

Ansökan

Referensnummer
A1009685
Sök senast
2021-03-21
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår. Intervjuer sker fortlöpande under ansökningsperioden.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt