Kontakt

Patrik Vesterlund
Avdelningschef
0498-268050
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Enhetschef vaktmästeri och transportenheten

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands
verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verksamheter i centrum.

Försörjningsavdelningen består av fem olika enheter inom områdena städ, vaktmästeri och transport, hjälpmedel och varuförsörjning. Avdelningen omsätter årligen cirka 200 miljoner kronor och utgörs av cirka 190 medarbetare.

Till Försörjningsavdelningen söker vi nu en enhetschef till Vaktmästeri- och transportenheten som vill vara med och utveckla enheten tillsammans med våra medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef är du underställd avdelningschefen och ingår i avdelningens ledningsgrupp. I uppdraget ingår att ansvara för att enheten utvecklas och når uppsatta mål.

I din roll som enhetschef hanterar du både praktiska som administrativa arbetsmoment. Du kommer att leda och fördela arbetet på enheten som bland annat ansvarar för interna transporter över hela Gotland, vaktmästeri inom kontor och sjukhus, bårhusverksamhet, e-tjänstekort och passerkort.

Du har ansvar för personal, ekonomi och arbetsmiljö på enheten enligt regionens riktlinjer för ca 20 medarbetare.
Vidare ser du till att skapa ett gott samarbetsklimat med kunderna som nyttjar enhetens tjänster.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning, alternativt annan erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Vi ser att du har flera års erfarenhet av ledarskap och ledningsarbete. Det är även meriterande om du har arbetat i en politisk styrd organisation eller inom verksamhetsområdet.

Som ledare är du engagerad, strukturerad, tålmodig och ödmjuk och motiveras av att uppnå mål och resultat tillsammans. Du har en förmåga att kunna se ett helhets-, kund- och medarbetarperspektiv som bidrar till enhetens och avdelningens utveckling. Du kan kommunicera på ett tydligt och lyhört sätt, har god samverkansförmåga och du kännetecknas av ett coachande ledarskap samt brinner för att leverera god service.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav då det förekommer resor i tjänsten-

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Vaktmästeri & transport, Teknikförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Tillträde enligt överenskommelse

Kontakt

Patrik Vesterlund
Avdelningschef
0498-268050

Ansökan

Referensnummer
A1006113
Sök senast
2021-03-14
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt