Kontakt

Malin Lithberg
Enhetschef
0498-26 89 79
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Sjuksköterska vårdavdelning, dag/­kväll/­helg

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Avdelning C2 Norr öppnade 2018 i nyrenoverade lokaler. Vi har idag 14 vårdplatser med en spännande blandning mellan akutsjukvård och rehabilitering. Inriktningen akutsjukvård består av infektion- och lungmedicin. De andra platserna fördelas mellan ortopedisk eftervård och neurologisk rehabilitering.

Vi är en personalgrupp med bred kompetens, god stämning och positiv inställning! Här arbetar vi kontinuerligt med att hitta rutiner, nya arbetssätt och modeller. Vi förväntar oss att du vill delta i förändringsarbeten och utvecklingen av vårdavdelningen.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska ansvarar du för patienternas omvårdnad vilket innebär att du gör kvalificerade bedömningar, tolkar patienternas behov samt genomför omvårdnadsåtgärder i samråd med patienten. Du identifierar behov av och genomför undervisning om egenvård och förmedlar dess betydelse för att förebygga och lindra besvär.

Som sjuksköterska på avdelning C2 rehab har du ett varierat och ansvarsfullt arbete. Ibland behöver du agera snabbt och ibland är det någon patient eller anhörig som behöver ägnas mer tid.

Du kommer att ha ett nära samarbete med undersköterskor, läkare, arbetsterapeut och fysioterapeut kring dina patienter.

Kvalifikationskrav

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete på andra sjukhus och/eller andra vårdavdelningar. Har du erfarenhet av arbete på akutsjukvårdsavdelning är det meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
C2 norr, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Deltid, Sysselsättningsgrad 80%, dag- kväll och helg.
Tillträde/varaktighet
Tillträde 2021-01-11 eller enligt överenskommelse, varaktighet t.o.m 2021-12-31 med möjlighet till förlängning.

Kontakt

Malin Lithberg
Enhetschef
0498-26 89 79

Ansökan

Referensnummer
A988189
Sök senast
2020-12-06
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt