Kontakt

Robert Edfeldt
Bitr. rektor
0498-204129
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Lärare i fritidshem/­fritidspedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Kräklingbo skola ligger på på det vackra Östergarnslandet på Gotland med bussförbindelser till olika tätorter på ön. Skolan har sammanlagt 37 elever i årskurs F-6. Kräklingbo skola är en del av Roma skolområde där också skolenheterna Romaskolan åk F-9 och ytterligare tre F-6 enheter ingår. Vänge skola, Kräklingbo skola, och Endre skola. Vi har även en resursskola på Lövsta som är kopplad till skolområdet.

Eftersom vi är en liten skolenhet samarbetar du tätt tillsammans med lärare och övrig personal på skolan under hela skoldagen, vilket är väldigt viktigt. Sammanlagt är ni 5 personal 3 lärare och 2 fritidspersonal. Morgonfritids samarbetar vi med övrig personal på på skolan.

Vi söker nu en lärare i fritidshem/fritidspedagog till Kräklingbo skola.

Arbetsuppgifter

Som fritidspedagog/lärare i fritidshem är du med och utvecklar fritidsverksamheten samt skolan i stort. Viktigt är att varje elev ges möjlighet att växa utifrån sina förutsättningar genom aktiviteter i olika pedagogiska miljöer. Du arbetar för att stödja elevens individuella utveckling samt ge dem möjlighet att samspela med kamrater, där leken är en utgångspunkt. Du arbetar för att utveckla elevens sociala förmågor, språkliga och matematiska förmågor samt omvärldskunskap. Du eftersträvar även samarbete med närsamhället.

Du är väl insatt i aktuella styrdokument, och du arbetar systematiskt i samarbete med dina kollegor både i skolan och på fritidshemmet. I sammanhanget planerar du och genomför, följer upp arbetet och verksamheten genom att reflektera, och dokumentera. På så sätt så hittar du och kollegorna möjligheter att utveckla verksamheten framåt.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog alternativt lärare med inriktning mot fritidshem. Du har engagemang, målmedvetenhet och brinner för ett lustfyllt lärande i fritidshemmet.

Lärarlegitimation med ämnesbehörighet är meriterande.
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningsperioden.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Kräklingbo skola, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
2021-08-09

Kontakt

Robert Edfeldt
Bitr. rektor
0498-204129

Ansökan

Referensnummer
A1009699
Sök senast
2021-03-21
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningsperioden.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt