Kontakt

Henrik Hammarskjöld
Rektor
0498-269484

Martin Bogaeus
Biträdande rektor
0498-269489
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Lärare i särskild undervisningsgrupp

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och fortsätta att bygga upp en ny skola från grunden. Polhemskolan är den tredje skolan i skolområdet och är en nystartad grundskola med profilen naturvetenskap och arbetar med FN:s globala mål för en hållbar utveckling. Skolan startade upp höstterminen 2019 och har till hösten årskurs F-6.

Polhemskolan ingår i Norrbacka/S:t Hans/Polhem skolområde och ligger i norra Visby med tre F-6 skolor. En belägen innanför ringmuren och två strax utanför. Skolområdet beräknas i framtiden ha runt 550 elever jämnt fördelat på skolorna. På alla tre skolorna finns fritidshem i åldrarna F-6. Skolorna har nära tillgång till de sevärdheter som finns i Visby men också Visbys medeltida stadskärna. Naturen finns också på nära avstånd genom havet, gravarna runt ringmuren samt kuststräckan norrut.

Välkommen att bli en av oss!

Arbetsuppgifter

Arbete och undervisning i Polhemsskolans lilla undervisningsgrupp där elever från skolor i Solbergalinjen går. Arbetet omfattar undervisning i gruppen i flertalet ämnen och anpassning av elevernas hela skoldag när det gäller undervisning, raster, pauser mm. Arbetet i denna undervisningsgrupp utgår helt från elevernas specifika behov för att på så sätt skapa en tillgänglig lärmiljö för var och en. Du kommer att ha ett dagligt samarbete med lärare och fritidshemspersonal på hela skolan.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som brinner för att arbeta med och undervisa i en mindre undervisningsgrupp. En person som gärna tänker utanför boxen i arbetet med att skapa anpassningar i lärmiljöerna och hitta smarta lösningar för undervisning utifrån olika elevers behov. Du är intresserad av skolans profilering Hållbar utveckling och FN's Globala mål. Du är en legitimerad lärare för åldrarna F-6 med behörighet i fram för allt basämnena. Erfarenhet av specialpedagogiskt arbete eller utbildning inom området är meriterande liksom erfarenhet av arbete inom särskilda undervisningsgrupper är meriterande.

Då vi bygger upp ett helt nytt kollegium lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en tydlig pedagog som har erfarenhet av undervisning och mentorskap och är ansvarstagande, lyhörd och intresserad av att samarbeta och aktivt delta i arbetslaget skola/fritids. Du har förmågan att skapa relationer samt kommunicerar på ett framgångsrikt och förtroendefullt sätt med vårdnadshavare. Du är duktig på att se till varje elevs individuella behov och förutsättningar samt har en god förmåga att bemöta, engagera och skapa relation med elever.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Polhemskolan, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
2021-08-16

Kontakt

Henrik Hammarskjöld
Rektor
0498-269484
Martin Bogaeus
Biträdande rektor
0498-269489

Ansökan

Referensnummer
A1008268
Sök senast
2021-03-21
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt