Kontakt

Benjamin Graalheim
Systemadministratör
0498- 26 91 47

Marie Holmer
Enhetschef
0498-26 84 02
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

HR-administratör

Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 500 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.

HR-avdelningen består av två enheter, HR-stöd och lön. På enheten HR-stöd är vi idag 17 medarbetare. Vårt uppdrag är att vara ett konsultativt stöd i personalfrågor till Region Gotlands alla chefer samt driva utvecklingsprojekt inom organisationens gemensamma HR-områden. Det finns även en supportfunktion på enheten där vi svarar på frågor direkt per telefon eller förmedlar ärenden vidare till enheten. Vi arbetar också nära regionens HR-direktör och HR-strateger.

Vi är ett positivt och härligt gäng som nu söker en ny kollega på ett års vikariat som tillsammans med oss vill vara med och utveckla HR-arbetet inom regionen.

Arbetsuppgifter

Som HR-administratör har du en nyckelroll i arbetet för samordning och administration av Region Gotlands rekryteringsannonser. Du ger råd och stöd i val av annonskanaler, utformar rekryteringsannonser och sköter kontakten med våra annonsplatser. Du arbetar tillsammans med redaktionen för arbetsgivarvarumärket avseende annonsering i sociala medier.

Som HR-administratör arbetar du med den dagliga driften av Visma Recruit som används vid rekrytering och Adato som är ett systemstöd för chefer vid rehabilitering. Den dagliga driften innefattar användarhantering, utbildning och första-linjen support för chefer i systemen.

Du kommer även att handha utbildningsadministrationen för ledarutvecklingen, vilket innebär ansvar för lokalbokning, anmälningar, kallelser samt övriga praktiska frågor.

Andra arbetsuppgifter som ingår inom ramen för uppdraget är bland annat:
- allmänna kontorsgöromål på enheten såsom fakturor
- administration i Region Gotlands övergripande personalhandbok
- administration av HR-sidorna på intranätet
- administration av friskvårdsinformation
- beställningsansvar

Övriga arbetsuppgifter som kan komma att ingå är att vara HR-specialisterna behjälplig med bokning av kandidat till intervjuer och lokalbokningar.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som är en van administratör med fallenhet för och erfarenhet av text, form och layout i kombination med erfarenhet och intresse av IT-lösningar/system.

Du har gymnasiekompetens och vi ser även gärna att du har andra utbildningar inom HR-området. Du är en mycket erfaren användare av MS Office och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av layout-/bildbehandlingsprogram som till exempel InDesign och Photoshop. Vidare är det mycket meriterande om du har erfarenhet av vårt rekryteringssystem Visma Recruit och rehabiliteringsverktyget Adato.

Som person är du en serviceinriktad och strukturerad organisatör med förmåga att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter. Uppdraget kräver att du har en mycket god samarbetsförmåga då du dagligen har kontakt med såväl interna som externa aktörer. Då detta är en självständig roll krävs det att du är handlingskraftig och drivande i ditt arbete.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
HR-stöd, Regionstyrelseförvaltningen
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Tillträde snarast enligt överenskommelse. tjänsten är ett vikariat med varaktighet på ett år.

Kontakt

Benjamin Graalheim
Systemadministratör
0498- 26 91 47
Marie Holmer
Enhetschef
0498-26 84 02

Ansökan

Referensnummer
A1010983
Sök senast
2021-03-14
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt