Kontakt

Sonny Westerlund
TF Enhetschef
0498-269497
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Lastbilschaufför

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands
verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verksamheter i centrum.

Avfallsavdelningen ansvarar bland annat för insamling av matavfall, brännbart, slam och latrin. Av matavfallet gör vi biogas och det brännbara återanvänds i den gotländska industrin.
Avfallsavdelningen är inne i ett dynamiskt skede. Avdelningen ansvarar både för utvecklings- och driftsfrågor, omsätter drygt 100 mkr och har ca trettio medarbetare. Inom avdelningen finns sju återvinningscentraler, en aktiv deponi och avfallsanläggning, insamling av slam, latrin samt kärl- och säckavfall. ÅVC/slamenheten, inom avdelningen, sköter återvinningscentraler och utför slamtömning av enskilda avlopp.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som chaufför innebär att köra lastväxlartransporter, med och utan släp, mellan våra sju återvinningscentraler och de mottagningsanläggningar vi har runt om på ön. Vidare kan du räkna med att få stödja andra verksamheter med transporter när så behövs, allt från avfallscontainrar till maskintransporter.

Arbete enligt schema, beredskapstjänstgöring kan komma att ingå.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig med gymnasieutbildning gärna inom transportteknik, anläggning eller liknande utbildning. Du har B- och CE-körkort och gällande yrkesförarkompetensbevis (YKB). Det är meriterande om du har lastmaskinsbehörighet samt erfarenhet av att köra lastväxlare och körning med lastbil och släp.

Du är serviceinriktad, social och vill hjälpa kunderna. Som person är du också självgående och initiativtagande och kan planera och utföra ditt arbete självständigt. Du ser ändringar och anpassningar av ditt dagsupplägg som en naturlig och positiv del i arbetet.
Vi förutsätter att du är en van datoranvändare i ditt arbete.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
ÅVC- och slamenhet, Teknikförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Tillträde enligt överenskommelse

Kontakt

Sonny Westerlund
TF Enhetschef
0498-269497

Ansökan

Referensnummer
A1009419
Sök senast
2021-03-21
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt