Kontakt

Linda Bohman
Enhetschef avloppsvatten
0498/269873

Patrik Johansson
Enhetschef dricksvatten
0498/269084
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Drifttekniker, sommarjobb

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands
verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verksamheter i centrum.

Teknikförvaltningens VA-avdelning har till uppgift att försörja våra kunder, Gotlands medborgare, med det viktigaste livsmedlet - dricksvatten av hög kvalitet. En lika viktig uppgift är att rena avloppsvattnet så att vattenmiljön skyddas. Vi sköter ledningsnäten, vattenverk och avloppsreningsverk samt pumpstationer och vattenreservoarer över hela Gotland.

I dagsläget jobbar ca 80 personer på avdelningen fördelad på sex enheter och står inför flera stora och intressanta VA-projekt. Bland dessa är en omfattande utbyggnad av VA-systemet kopplat till kommande exploateringsprojekt.

Arbetsuppgifter

VA-avdelningen söker drifttekniker till sommarvikariat på våra vatten- och avloppsverk över hela Gotland. Vi utgår ifrån Hemse, Klintehamn, Visby och Slite.

Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för drift, tillsyn och skötsel av verk inom respektive distrikt.

Ange önskemål om placering i ansökan.

Kvalifikationskrav

Vi vill att du har driftteknikerutbildning eller annan utbildning som bedöms som likvärdig. Du är flexibel och noggrann och van vid att arbeta självständigt men har också lätt för att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom arbetsområdet.

I arbetet behöver du ha B-körkort.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
VA-avdelningen, Teknikförvaltningen
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Vi har behov av vikarier från början av juni till slutet av augusti. vikariatets längd och sysselsättningsgrad sker i en överenskommelse.
Antal tjänster
7

Kontakt

Linda Bohman
Enhetschef avloppsvatten
0498/269873
Patrik Johansson
Enhetschef dricksvatten
0498/269084

Ansökan

Referensnummer
A1006458
Sök senast
2021-03-14
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt