Kontakt

Majlis Melander
enhetschef
0498-204736

Lotta Segerdahl Vahlby
Rekryterare
0498-26 93 25

Anna Olofsson
Facklig representant, Vårdförbundet
0498-20 47 01
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Sjuksköterska äldreomsorg demensboende

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har kunden i centrum.

All vård präglas av respekt för individens integritet och självbestämmande. Region Gotlands vägledande värdeord är förtroende, omtanke och delaktighet.
Vi söker nu en sjuksköterska till demensboendet iliansgården som ligger centralt i Hemse och har 30 lägenheter, uppdelat på tre avdelningar. Det är en väl inarbetad miljö för dem som bor här, med engagerad och kunnig personal

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett viktigt, ansvarsfullt och omväxlande arbete där du kan utvecklas i din yrkesroll. Vi är för närvarande två sjuksköterskor som jobbar tillsammans.

Som sjuksköterska på Iliansgården har du förutom det patientnära arbetet med bedömningar, undersökningar, information fortbildningar och handledning- rådgivning som är en viktig del av samarbetet med omvårdnadspersonal. Du ansvarar för att leda det dagliga omvårdnadsarbetet i verksamheten. Du deltar i utvecklingsarbete tillsammans med omvårdnadspersonal, sjukgymnast, arbetsterapeut och enhetschef samt arbetar med kvalitetssäkring i form av de nationella kvalitetsregistren.

Vi har i nuläget ett tolv veckors schema med helgarbete var sjätte helg, i tjänsten ingår endast dagspass.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från arbete inom äldreomsorgen eller liknande verksamhet. Det är viktigt att kunna arbeta tillsammans i team, och med olika professioner.

Du vill vara med och driva vår verksamhet framåt, att delta i fortbildningar av omvårdnadspersonal och bidra till ökade kunskaper om demenssjukdomar och behandling av dessa.

Du har vilja och förmågan att styra och följa upp verksamheten utifrån våra mål och ekonomiska ramar. Du kommunicerar på ett klart och tydligt sätt. Då arbetet är verksamhetsnära innebär det även att du har en nära och god kontakt med de boende och deras närstående.

B-körkort krävs för tjänsten.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande, tillsättning kan ske innan ansökningstidens slut.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Iliansgården, Socialförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Tillträde 2021-04-01 eller enligt överenskommelse

Kontakt

Majlis Melander
enhetschef
0498-204736
Lotta Segerdahl Vahlby
Rekryterare
0498-26 93 25
Anna Olofsson
Facklig representant, Vårdförbundet
0498-20 47 01

Ansökan

Referensnummer
A1004537
Sök senast
2021-03-07
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Tillsättningen kommer att ske under förutsättning av att erforderliga beslut fattas.
Från och med 1 oktober 2021 kommer iliansgårdens verksamhet att tas över av Attendo.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt