Kontakt

Henrik Hammarskjöld
Rektor
0498-269484

Malin Åkerblom
Biträdande rektor
0498-269490
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Slöjdlärare textil

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Norrbackaskolan är belägen i norra Visby och S:t Hansskolan är belägen i Visby innerstad. Tillsammans med vår tredje skola, Polhemskolan, bildar de ett skolområde bestående av tre F-6 skolor. Skolområdet har snart 500 elever och flertalet elever är inskrivna i våra fritidshem. Skolorna har nära tillgång till de sevärdheter som finns i Visby men också Visbys medeltida stadskärna. Naturen finns på nära avstånd genom havet, gravarna runt ringmuren samt kuststräckan norrut.

Välkommen att bli en av oss!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta och undervisa i textilslöjd på Norrbackaskolan där skolområdets slöjdsalar är belägna. Där kommer du att undervisa elever i årskurs 3-6 från våra tre skolor.

Ditt arbete kommer innefatta undervisning i mindre grupper samt kontakt med vårdnadshavare och elevhälsoteam vid behov. Här ansvarar du också för bedömning, uppföljning och dokumentation av lärande i slöjdämnet i nära samarbete med läraren i trä- och metallslöjd.

Kvalifikationskrav

Vi söker främst dig som är legitimerad lärare i textilslöjd.

Du är ansvarstagande, lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar samt förmåga att entusiasmera och engagera dina elever. Du är intresserad av att samarbeta och delta aktivt i arbetslag och har självfallet ett bra förhållningssätt i alla möten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du är en tydlig pedagog som har erfarenhet av undervisning.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Norrbacka skolområde, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
2021-08-16

Kontakt

Henrik Hammarskjöld
Rektor
0498-269484
Malin Åkerblom
Biträdande rektor
0498-269490

Ansökan

Referensnummer
A1008258
Sök senast
2021-03-21
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt