Kontakt

Erik Rudstedt
Rektor
0498-269332
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Elevassistent

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Väskinde är en idyll. Här ligger skolan bredvid kyrkan, mitt i byn, ca 1 mil norr om Visby. Väskinde skola är en arbetsplats för 240 barn och ca 40 personal. Det är en skola som har ett stadigt elevunderlag men som också växer i takt med att nya barnfamiljer flyttar in i området. Personalen på skolan har ett tydligt elevfokus och vi arbetar med kollegialt lärande för att utveckla vår undervisning så att vi skall kunna nå alla barn.

Arbetsuppgifter

Som elevassistent kommer du att arbeta mot både skola och fritids. Du kommer vara knuten till en årskurs och arbeta tillsammans med klasslärare för att undervisningen skall bli så tillgänglig som möjligt för alla elever. Under skoldagen följer du eleverna i klassen/gruppen och på eftermiddagarna arbetar du på fritids som en del av fritidspersonalen.

Kvalifikationskrav

Du skall ha avslutad gymnasieutbildning, gärna barn- och fritidsprogrammet eller vård- och omsorgsprogrammet. Eftergymnasial utbildning som t.ex. socialpedagogutbildning är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn eller ungdomar. Erfarenhet av arbete med barn är meriterande.

Du har ett stort intresse för människor och förmåga att skapa goda relationer. Du är flexibel, lösningsinriktad och lyhörd för elevernas individuella förutsättningar. Det krävs att du är lugn och pedagogisk med stort tålamod och förmåga att skapa trygghet för varje elev. Du har positivt förhållningssätt till arbetet. Du behöver ha en tydlighet i ditt agerande. Du pratar, läser och skriver svenska obehindrat.

B-körkort är önskvärt.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Väskinde skolområde, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
2021-01-08 tom 2021-06-30

Kontakt

Erik Rudstedt
Rektor
0498-269332

Ansökan

Referensnummer
A986945
Sök senast
2020-12-06
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt