Kontakt

Maria ten Siethoff
Enhetschef BUP
0498-268416

Hanna Ekman
Leg specialistpsykolog
0498-268099
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Psykolog

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Arbetsuppgifter

Psykologens uppgift på barn- och ungdomspsykiatrin är att bedöma, utreda och behandla patienter men också att handleda PTP-psykologer och vägleda övriga arbetskamrater på mottagningen. Samverkan med skola, vårdgrannar och andra myndigheter är en central del.

Även om uppdraget förutsätter en bredd har du som psykolog också möjlighet att få fördjupa dig inom något område.

Psykologens kunnande spelar också en viktig roll i vårt ständiga förbättringsarbete.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du är legitimerad psykolog. Du som söker får gärna ha erfarenhet av behandlings- och utredningsarbete samt vana av att möta små barn med psykiatriskt vårdbehov. Har du fördjupade kunskaper om neuropsykologisk testmetodik och neuropsykiatriska tillstånd är det meriterande. Meriterande är också påbyggnadsutbildning inom psykologisk behandling, där vi efterfrågar vana av att arbeta med behandlingsformer som aktuella nationella riktlinjer rekommenderar samt andra evidensbaserade metoder.

Arbetet kräver att du är kommunikativ och duktig på att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Vi förväntar oss att du självständigt kan göra bedömningar och att du arbetar strukturerat. Vi vill att du är en person som har lätt för att samarbeta och som har ett professionellt förhållningssätt. Vi lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Utöver kontinuerlig metodhandledning och annan fortbildning satsar vi också på specialistutbildning till våra psykologer.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Barn- och ungdomspsykiatrin, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Tillträde enligt överenskommelse

Kontakt

Maria ten Siethoff
Enhetschef BUP
0498-268416
Hanna Ekman
Leg specialistpsykolog
0498-268099

Ansökan

Referensnummer
A1010343
Sök senast
2021-03-21
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt