Kontakt

Anders Holstensson
Enhetschef
0498-269629

Cecilia Östergren
cecilia.ostergren@gotland.se
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Verksamhetsutvecklare

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Ungdomsavdelningen arbetar med att för ungdomar och unga vuxna tillhanda hålla mötesplatser som är drogfria, opolitiska och där ungdomar och unga vuxna oavsett kön, identitet, funktionsvariation eller annan etnisk bakgrund kan hitta sin plats.

Våra mötesplatser är till för att främja en positiv livsstil genom ett genomtänkt och förberett arbete i mötet med besökarna. Vårt huvudsakliga mål är att ge varje besökare en chans till att må gott.

Till ungdomsavdelningen söker vi nu en verksamhetsutvecklare.

Arbetsuppgifter

Vi söker en verksamhetsutvecklare som kommer att arbeta med att utveckla och driva nya projekt i ungdomsavdelningens regi.

Du kommer att i nära samarbete med ungdomsavdelningens personal ta fram och utveckla nya sätt att arbeta med öppen ungdomsverksamhet. Du behöver ha goda kunskaper i hur man startar, driver och slutför projekt utifrån en given ram samt en ambition att vilja arbeta med det som stärker det fungerande och goda i varje ungdom.

I tjänsten ingår samverkan med andra verksamheter inom Region Gotland, föreningsliv, socialtjänst, polis och så vidare.

Kvalifikationskrav

Du som söker har en fritidsledarutbildning/socialutbildning eller utbildningsdelar som kan ses som likvärdiga utifrån våra behov. Det är ett krav att du har mångårig erfarenhet av öppen ungdomsverksamhet. Det är meriterande om du har någon typ av utbildning i att leda projekt.

Du som söker har goda kunskaper och arbetslivserfarenhet från att ha arbetat med öppen ungdomsverksamhet. Du ska ha insikt i ungdomskultur och vad ungdomar vill göra på sin fritid. Meriterande är att ha kunskap om HBTQIA+ och kulturutövande.

För tjänsten är det viktigt att du är relationsskapande, samarbetsvillig och nyfiken på nya saker. Du behöver också ha förmåga att leda grupper.

B-körkort är ett krav.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Ungdomsgårdar, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Tillträde 21-05-01 eller efter överenskommelse

Kontakt

Anders Holstensson
Enhetschef
0498-269629
Cecilia Östergren
cecilia.ostergren@gotland.se

Ansökan

Referensnummer
A1010784
Sök senast
2021-03-21
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt