Kontakt

Katarina Struwe Orleifson
Tf enhetschef Wisby söder
0498-203680

Milo Lindhe
Facklig representant, Vårdförbundet
milo.lindhe@gotland.se
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Distriktssköterska/­sjuksköterska

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Vårdcentralen Wisby Söder har omkring 13 000 listade patienter och vi är cirka 30 medarbetare. På vårdcentralen drivs olika förbättringsarbeten initierade av medarbetarna i ett led att skapa effektivare rutiner, mer personcentrerad och lättillgänglig vård samt god arbetsmiljö.

Till våra patienter erbjuder vi bland annat sedvanliga läkar- och distriktssköterskemottagningar både genom bokningsbara tider och genom dropin-tider. Vi har diabetes-, astma/kol-, demens-, hjärtsvikts- och levnadsvanemottagning samt inkontinensvård. Vi har beteendevetare för individuella samtal och patientskolor angående stress, sömn och ångest samt öppen mindfulness.

Vi arbetar aktivt för att utveckla våra behandlingsinsatser mot psykosocial ohälsa, för goda levnadsvanor samt för att förebygga långtidssjukskrivningar och främja snabb återgång till arbetet

Är du intresserad av förebyggande hälso- och sjukvård? Arbetar du självständigt, lösningsinriktad och ansvarstagande? Är du bra på att samarbeta och en fena på professionellt bemötande? Då är du varmt välkommen att arbeta hos oss så att vi tillsammans får forma framtidens primärvård på Gotland!

Arbetsuppgifter

På vårdcentralen Wisby söder kommer du att arbeta både självständigt och i team med övriga personalkategorier kring patienten.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara telefonrådgivning, administrera 1177 e-tjänsten, mottagningsarbete i form av "akutsköterska" och sedvanlig distriktssköterskemottagning.
Vi triagerar patienter med psykisk ohälsa och arbetar med levnadsvanor.
Arbetet här är varierande och lärorikt och vi arbetar tillsammans.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård.

Vi ser det som meriterande om du är distriktssköterska, eller sjuksköterska med utbildning i något av specialistområdena, och om du har kompetens inom demensvård.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter god samarbetsförmåga och stort ansvarstagande.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Vårdcentralen Wisby Söder, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Tillträde juni 2021 med varaktighet ett år

Kontakt

Katarina Struwe Orleifson
Tf enhetschef Wisby söder
0498-203680
Milo Lindhe
Facklig representant, Vårdförbundet
milo.lindhe@gotland.se

Ansökan

Referensnummer
A1003714
Sök senast
2021-03-21
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/flytta-hit

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt