Kontakt

Pia Högberg
Enhetschef kirurgavdelning C3
0498-268694

Åsa Bendelin
Enhetschef C3
0498-268178
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Undersköterska kirurgavdelning och urologmottagning

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Ö-läget kräver det stora sjukhusets resurser och innebär samtidigt det mindre sjukhusets närhet och samhörighet. Inom sjukvården på Gotland skapas nära samarbeten snabbt, beslutsvägarna är korta vilket skapar smidighet för patienter och medarbetare.

Kommunikationerna mellan Visby och övriga landet är goda och på Gotland är avstånden till arbete och fritid korta. Gotland präglas av sin vackra natur, kulturhistorisk miljö, ett aktivt kulturliv och en ökande akademisk närvaro genom Uppsala Universitet Campus Gotland och ett rikt föreningsliv.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på urologmottagningen kommer du att assistera läkare med bland annat att förbereda undersökningar och bistå vid mindre operationer samt göra omläggningar. Där utöver hanterar du också sterilgods och förrådsbeställningar.

På kirurgavdelning C3 ingår du som en i teamet kring patienten. Du är behjälplig vid personlig omvårdnad då det behövs och bistår vid förberedelser till operation, röntgen med mera.
Som undersköterska ansvarar du också för de kontroller och provtagningar som ska utföras. Utöver de specifika rutinerna hanterar du även tvätt, förråd och beställningar.

Tjänsten innefattar kvälls- och helgtjänstgöring.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med minst två års erfarenhet i yrket och gärna erfarenhet av ovan nämnda specialiteter.

Om du har arbetat i journalsystemet TakeCare samt Flexitid är det meriterande.

Du är en öppen person som är flexibel och positivt inställd till nya utmaningar och arbetsuppgifter.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Kirurgi/urologi, avdelning/mottagning, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Tillträde enligt överenskommelse

Kontakt

Pia Högberg
Enhetschef kirurgavdelning C3
0498-268694
Åsa Bendelin
Enhetschef C3
0498-268178

Ansökan

Referensnummer
A1009976
Sök senast
2021-03-14
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Hälso- och sjukvårdsförvaltningen arbetar aktivt med kompetensutbyte. Vi vill att du får fortsätta utvecklas i din roll som undersköterska och du kommer därför arbeta del av tid vid annan enhet. Vilken enhet detta blir kommer att utgå från din kompetens och erfarenhet tillsammans med verksamhetens behov.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt