Kontakt

Marianne Lyttkens
Enhetschef
0498-204454

Linda Holmgren
Facklig representant, Vårdförbundet
0737- 65 85 19 (ring tidigast kl. 16.30)
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Sjuksköterska hemsjukvård, dag/­kväll

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har kunden i centrum.

Målet med hemsjukvården är samverkan för god och säker vård samt att patienter ska känna sig trygga och väl bemötta. Hemsjukvården är uppdelad i multiprofessionella team med distriktssköterskor/sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och undersköterskor.

Distriktssköterskor/sjuksköterskor arbetar antingen dagtid med områdesansvar, kvälls- eller nattetid där man utöver hemsjukvårdens patienter även ansvarar för socialförvaltningens äldreboenden och LSS gruppboenden. Man arbetar även på uppdrag av 1177, Palliativa teamet och Äldresjukvårdsteamet.

Under dagtid är hemsjukvården uppdelad i tre geografiska team, norra och mellersta Gotland, Visby samt södra Gotland.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska i hemsjukvården genomför du planerade och akuta insatser över hela Gotland. Du har förutom det patientnära arbetet, med bedömningar, undersökningar, information och rådgivning, även en viktig roll i samarbetet med baspersonalen.

Vi söker nu sjuksköterska för tjänstgöring dagtid och kvällstid inklusive helgtjänstgöring. Möjlighet finns att påverka schema och tjänstgöringsgrad av kvällar och nätter.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av yrket. Det är meriterande om du har specialistutbildning.

Du är trygg i att fatta självständiga beslut och van vid att arbeta i nära samarbete med andra. Förutom god samarbetsförmåga är du relationsinriktad och i mötet med patienter och kollegor är det viktigt för dig att uppfattas som empatisk och lyhörd.

B-körkort är krav.
Urval och antagning sker löpande under ansökningsperioden.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Hemsjukvården, Socialförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Kontakt

Marianne Lyttkens
Enhetschef
0498-204454
Linda Holmgren
Facklig representant, Vårdförbundet
0737- 65 85 19 (ring tidigast kl. 16.30)

Ansökan

Referensnummer
A1009320
Sök senast
2021-03-21
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Urval och antagning sker löpande under ansökningsperioden.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Mer information om arbetsplatsen

Hitta direkt