Kontakt

Göran Gynther
Tandvårdschef
0498-268427

Yvonne Hejdström
Enhetschef FTV Roma
0498-204431

Maria Pfeiffer-Wallin
Facklig representant, Tandläkare
0498 204430
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Tandläkare

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Folktandvården Roma är en väl fungerande tandläkarmottagning på mellersta Gotland. Vi är tre erfarna tandläkare varav två är nischade vardera i endodonti och protetik. En av dessa kommer nu att gå vidare till en ST utbildning. Vi har också 5 tandsköterskor som förutom sedvanliga arbetsuppgifter arbetar självständigt med patienter. Du som söker tjänsten kommer till ett arbetslag som präglas av glädje och framåtanda. Du kommer också att få goda möjligheter till handledning och utveckling. Främst genom den kompetens som finns på kliniken men även från vår kompetenta personal på Mun- och Käkcentrum. Beslutsvägarna i organisationen är mycket korta.

Arbetsuppgifter

Vi bedriver modern och hälsoinriktad tandvård och som tandläkare är ditt uppdrag att ge god och säker vård. I dina arbetsuppgifter ingår patientarbete med barn, ungdomar, vuxna och äldre sköra patienter. Du är ett stöd för våra tandsköterskor i deras egna patientarbete och bidrar till att kliniken fortlöpande utvecklas odontologiskt.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du som söker är legitimerad tandläkare. Du ska vara intresserad av att vara en del av ett tandvårdsteam och du ska vara motiverad av att hjälpa patienter och ge en kvalitetssäker vård.

Vi ser också att du är bra på att skapa goda relationer och samarbetar väl med andra människor. Du är kommunikativ med en god förmåga att lyssna, göra dig förstådd i tal och skrift samt skapa dialog med andra. Du behöver vara flexibel och ha ett professionellt förhållningssätt. Du tar ansvar för dina uppgifter och utför dem omsorgsfullt och med hög noggrannhet. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Folktandvården Roma, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Tillträde enligt överenskommelse

Kontakt

Göran Gynther
Tandvårdschef
0498-268427
Yvonne Hejdström
Enhetschef FTV Roma
0498-204431
Maria Pfeiffer-Wallin
Facklig representant, Tandläkare
0498 204430

Ansökan

Referensnummer
A999858
Sök senast
2021-03-21
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt