Kontakt

Christian Strängborn
Parkenhetschef
0498-269703

Magnus Johansson
Tf Arbetsledare
0498-269001

Thomas Lundblad
Arbetsledare
0737-413925

Håkan Jakobsson
Facklig representant, Kommunal
0704-477187
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Parkarbetare

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands
verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verksamheter i centrum.

Parkenheten sköter utemiljön som ägs av Region Gotland för att erbjuda allmänheten en trivsam park-, natur- och stadsmiljö. Skötsel och underhåll av lekplatser, bad- och besöksplatser ingår samt snöröjning och renhållning av gång- och cykelvägar.

Arbetsuppgifter

Vi söker en parkarbetare med goda växtkunskaper till vårt arbetslag som sköter om planteringar och grönytor i och utanför Visby. De aktuella arbetsuppgifterna kommer bland annat att vara ogräsrensning, grönyteskötsel, häckklippning, trimning, beskärning, renhållning och snöröjning.

Beredskapstjänstgöring kan ingå.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig med trädgårdsutbildning eller motsvarande, meriterande är om du har behörighetskort för motorsåg, röjsåg, skylift och redskapsbärare. Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet från park/grönytesektorn och vana av maskinhantering såväl av mindre som större, till exempel gräsklippare, grästrimmer och traktorer.

Du ska ha god samarbetsförmåga och förmåga att självständigt kunna ansvara för utförandet av arbetsuppgifterna. Du är som person drivande och initiativrik och arbetar mot våra uppsatta mål. Du har ett bra kundbemötande gentemot allmänhet och arbetskamrater.
Arbetet är fysiskt påfrestande och därför behöver du ha en god fysik.

God datorvana är meriterande.
B-körkort är krav.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Parkenhet Visby, Teknikförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Tillträde enligt överenskommelse

Kontakt

Christian Strängborn
Parkenhetschef
0498-269703
Magnus Johansson
Tf Arbetsledare
0498-269001
Thomas Lundblad
Arbetsledare
0737-413925
Håkan Jakobsson
Facklig representant, Kommunal
0704-477187

Ansökan

Referensnummer
A1010748
Sök senast
2021-03-14
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt