Kontakt

Jenny Beskow
Enhetschef
0498-268396

Åsa Löfgren
Leg. arbetsterapeut
0704-476931
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Arbetsterapeut

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Vad sägs om en vår och sommar på Gotland?

På grund av kommande föräldraledigheter och tjänstledighet behöver vi rekrytera två vikarierande arbetsterapeuter till Rehabenheten på Visby lasarett. Rehabenheten ger arbetsterapi-, fysioterapi-, dietist-, och kuratorsinsatser. Här arbetar idag sju arbetsterapeuter som samarbetar i team med fysioterapeuterna och övriga yrkeskategorier på sjukhusets olika avdelningar.

Som arbetsterapeut är du en viktig del i avdelningens arbete med patienten. Det är ett kvalificerat, spännande och omväxlande arbete som innebär många olika kontakter. Personalen här drivs av ett stort engagemang och har alltid patientens bästa i fokus. Vi har ett professionellt bemötande med nära till skratt och högt till tak. Visby lasarett är beläget precis intill havet.

Välkommen att jobba med oss på Sveriges vackrast belägna sjukhus!

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i en härlig, engagerad arbetsgrupp bestående av tretton fysioterapeuter och sju arbetsterapeuter med hög kompetens och lång erfarenhet.

Möten med patienter, bedömning och träning i den akuta, nyskadade fasen är dagliga arbetsuppgifter liksom dokumentation och förskrivning samt utprövning av hjälpmedel. Vi har ett nära samarbete med hjälpmedelscentralen, öppenvården och hemsjukvården.

Tjänsterna kommer främst att vara mot stroke-, och infektionsavdelningarna, men arbetsinnehållet kan komma att ändras utifrån gruppens behov och kan diskuteras utifrån din kompetens och erfarenhet.
Vid semester och annan frånvaro täcker vi för varandra vilket gör att ett gott samarbete och intresse för våra olika områden är en förutsättning. Vi har ett positivt arbetsklimat och arbetsuppgifterna är varierande och stimulerande i en fin arbetsmiljö.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du är legitimerad arbetsterapeut. Intresse, kompetens och erfarenhet av slutenvård är meriterande. Du ska ha lätt för att samarbeta, vara flexibel och kunna arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du som söker bör vara intresserad av att bemöta människor i varierade situationer, kunna vara lugn, pedagogisk och trygg i din yrkesroll och se lösning och förbättring som en naturlig del av arbetet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Rehabenheten lasarettet, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
En tjänst 2021-01-01 tom 2021-08-31 en tjänst 2021-03-15 tom 2021-08-31
Antal tjänster
2

Kontakt

Jenny Beskow
Enhetschef
0498-268396
Åsa Löfgren
Leg. arbetsterapeut
0704-476931

Ansökan

Referensnummer
A988313
Sök senast
2020-12-13
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt