Kontakt

Margaretha Larsson
Rekryterare
0498-269498
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Sjuksköterska äldreomsorg, sommarjobb

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har kunden i centrum.

Välkommen att jobba inom äldreomsorgen i Region Gotland under sommaren 2021. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill bidra i vårt arbete inom äldreomsorgen i sommar.

Vi har behov av vikarier från början av juni till slutet av augusti. Vikariatets längd och sysselsättningsgrad sker enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som vikarierande sjuksköterska erbjuder vi dig ett stimulerande och utvecklande arbete runt om på våra särskilda boenden på ön samt på vår korttidsenhet i Visby. Att arbeta inom socialförvaltningen är ett omväxlande och intressant uppdrag där du dagligen möter brukare och medarbetare i olika sammanhang.

I ditt uppdrag förutsätts du vara trygg och flexibel då arbetet ställer krav på initiativförmåga, ansvarstagande och professionalitet. Du skall utifrån din profession och verksamheternas behov, vara van att arbeta självständigt samt ha goda kunskaper om omvårdnadsprocessen. Du förväntas kunna leda och fördela det dagliga omvårdnadsarbetet i den verksamhet du befinner dig i och vara lyhörd och empatisk. Dokumentationen sker enligt gällande regler och rutiner. Vi använder patientjournalsystemen Treserva.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorgen eller liknade verksamhet.
Du har goda kunskaper om lagstiftning och författningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och en positiv inställning till uppdraget.

B-körkort och egen bil är önskvärt.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Äldreomsorg särskilt boende, Socialförvaltningen
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Timavlönad
Tillträde/varaktighet
Vi har behov av vikarier från början av juni till slutet av augusti. vikariatets längd och sysselsättningsgrad sker i en överenskommelse.
Antal tjänster
8

Kontakt

Margaretha Larsson
Rekryterare
0498-269498

Ansökan

Referensnummer
A1001864
Sök senast
2021-04-30

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt