Kontakt

Magnus Björk
Avdelningschef
0498-263458
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Chefsassistent

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har kunden i centrum.

Region Gotland erbjuder sina medborgare valfrihet inom hemtjänsten (LOV), där Hemtjänsten Region Gotland, som ingår i Socialförvaltningen, är den största utföraren av LOV och ansvarar även för hemtjänsten nattetid. Vi har ett viktigt och givande uppdrag att ge stöd till människor i deras hem och i deras vardag. Avdelningen är en effektiv konkurrenskraftig utförarorganisation med professionella medarbetare i ständig utveckling. Våra grundläggande värderingar är delaktighet, förtroende och omtanke.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete som chefsassistent. Som chefsassistent hos oss arbetar du på uppdrag av avdelningschefen. Förutom sedvanliga sekreteraruppgifter så som fakturahantering, mötesadministration samt anställnings- och behörighetsadministration har du en viktig roll i att samordna aktiviteter för avdelningen som helhet.

Du tar fram underlag till planering och uppföljning och ansvarar för mötesadministration för avdelningsgemensamma möten. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp tillsammans med avdelningschefen, omkring 12 enhetschefer och en verksamhetsutvecklare. Tillsammans planerar ni gemensamma aktiviteter, följer upp verksamheten mot uppsatta mål och driver utvecklingsarbeten i olika arbetsgrupper, där du kommer att ingå i några.
Din uppgift blir också att samordna och administrera vissa avdelningsgemensamma insatser, så som till exempel utbildningar och enkäter.

Du är direkt underställd avdelningschefen och ingår i stabsteamet tillsammans med avdelningens verksamhetsutvecklare. Teamet ansvarar för att leda och ge stöd till avdelningens enhetschefer. Du har även ett särskilt uppdrag att samordna avdelningens administrativa resurser och arbeta för enhetliga administrativa arbetssätt.

Kvalifikationskrav

Du som söker har gymnasieutbildning.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av administrativt arbete, helt eller delvis på övergripande nivå. Du har mycket god datorvana och mycket goda kunskaper i Officepaketet. Vi ser också att du har erfarenhet av arbete i personal-, ekonomi- och verksamhetssystem. Du ska också ha erfarenhet av att ha arbetat självständigt och att ta ansvar för att lösa arbetsuppgifter och problem som saknar givna lösningar. Har du erfarenhet av samordningsuppgifter eller erfarenhet av att leda grupper utan att vara chef ser vi det som meriterande.

Du har fallenhet för planering och problemlösning. Du är strukturerad och har förmåga att planera och ha framförhållning i ditt arbete. Noggrannhet är en viktig egenskap liksom att du har förmågan att anpassa ditt arbetssätt och agerande till nya förutsättningar och olika situationer. Eftersom du har mycket kontakter är din kommunikativa och pedagogiska förmåga av stor vikt. Du som söker behärskar språket väl och är tydlig, framförallt i skrift.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Hemtjänsten, Socialförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Tillträde snarast enligt överenskommelse

Kontakt

Magnus Björk
Avdelningschef
0498-263458

Ansökan

Referensnummer
A989124
Sök senast
2020-12-06
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt