Kontakt

Therese Dahlby
Enhetschef
0498-204819

Lotta Segerdahl Vahlby
Rekryterare
0498-26 93 25
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Lediga tjänster

Sjuksköterska äldreomsorg

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har kunden i centrum.

All vård präglas av respekt för individens integritet och självbestämmande. Region Gotlands vägledande värdeord är förtroende, omtanke och delaktighet.

Vi söker nu en sjuksköterska med nuvarande placering på Åvallegården som är ett särskilt boende med heldygnsomsorg, som ligger i Klintehamn. Boendet har 20 lägenheter och 1 växelvårdsplats, 3 korttidsplatser fördelat på fyra avdelningar.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett viktigt, ansvarsfullt och omväxlande arbete där du kan utvecklas i din yrkesroll. Vi jobbar i team och har en erfaren medarbetargrupp där vi värnar om arbetsmiljön.

Som sjuksköterska på Åvallegården har du förutom det patientnära arbetet med bedömningar, undersökningar, information och rådgivning även en viktig roll i samarbetet med omvårdnadspersonalen.
Du ansvarar för att leda det dagliga omvårdnadsarbetet i verksamheten. Du deltar i utvecklingsarbete tillsammans med enhetschef, rehabpersonal och undersköterskor/boendeassistenter på boendet samt arbetar med kvalitetssäkring i form av de nationella kvalitetsregistren.

Vi har i nuläget ett sex veckors schema med helgarbete var sjätte helg, i tjänsten ingår endast dag pass. Arbetstiden är 7:30-16:00 eller 8-16:30.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har specialistutbildning med inriktning mot äldre, erfarenhet av äldreomsorg eller liknande verksamhet samt att ha arbetat med kvalitetsregister så som Senior Alert, Palliativa registret och BPSD.

Som person är du självständig, prestigelös och samarbetsvillig. Du är flexibel och lösningsorienterad. Som sjuksköterska hos oss är det viktigt att du tycker om att arbeta i team. Du har lätt för att samarbeta med olika typer av yrkeskategorier. Du är trygg, stabil och har en helhetssyn. Du planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har en öppenhet inför förbättringar och vill bidra med nya tankar och idéer till vår gemensamma utveckling. Du har vilja och förmågan att styra och följa upp verksamheten utifrån våra mål och ekonomiska ramar. Du kommunicerar på ett klart och tydligt sätt. Då arbetet är verksamhetsnära innebär det även att du har en nära och god kontakt med de boende och deras närstående.

Körkort och tillgång till egen bil erfordras. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Urval sker löpande, tillsättning kan ske innan ansökningstidens slut.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Mer information om tjänsten

Anställning

Placering
Åvallegården, Socialförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Tillträde 2021-04-01 eller enligt överenskommelse

Kontakt

Therese Dahlby
Enhetschef
0498-204819
Lotta Segerdahl Vahlby
Rekryterare
0498-26 93 25

Ansökan

Referensnummer
A1006423
Sök senast
2021-03-14
Sista sökdatum har passerat!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Hitta direkt