Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter

Marknadsföringsstöd

Genom ett samarbete med Destination Gotland och Gotlands Media kan vi hjälpa kulturarrangörer att nå ut med information och marknadsföring.

Genom ett samarbete med Destination Gotland och Gotlands Media publiceras alla kulturarrangemang som läggs in i webbkalendern på Gotland.net också i en separat Kulturkalender i papperstidningarna Gotlands Allehanda och Gotlands Tidningar. Alla dessa evenemang exporteras samtidigt över till webbkalendariet på Destination Gotlands webbplats Kulturens Ö. Och allt detta är kostnasdfritt!

Syftet är naturligtvis att dina besökare lättare ska hitta ditt arrangemang. Annonsen och kalendern läses och besöks av Dina presumtiva besökare men används också av researrangörer och hotell för att kunna tipsa sina besökare om saker att ta del av under sina besök på ön. Kalendern kan också användas också av andra arrangörer för att se vad som är på gång för att kunna undvika att kollidera med ett annat liknande arrangemang.

Det är därför viktigt att Du som kulturarrangör alltid och så tidigt som möjligt lägger upp dina offentliga arrangemang på Gotland.net. Och det gör du via denna länk: https://www.gotland.net/sv/se-gora/tipsa-om-evenemang

Den som dessutom

  • vill lyfta och puffa för sitt evenemang ytterligare
  • vill berätta om något kulturprojekt som inte nödvändigtvis är publikt, eller 
  • som vill skriva en krönika eller betraktelse på ett kulturellt tema

kan skicka in en fyllig text och en bra bild till undertecknad så blir den snart därpå läckert publicerad på Kulturens Ö. 

Björn Ahlsén, kulturstrateg
bjorn.ahlsen@gotland.se