Kontakt

Vuxenutbildningen
Besöksadress: Gesällgatan 7, 621 82 Visby
E-post: vuxenutbildningen@gotland.se

Hitta hit

Expedition

Till expeditionen kan du vända dig med allmänna frågor om ansökningar, intyg, blanketter, kopieringskort med mera. Den ligger i rum 28 vid huvudentrén. 

Våra öppettider

Expeditionen har öppet måndag till torsdag klockan 7.30 till 16.00 och fredag 7.30 till 14.30. Det är lunchstängt 12.00-12.45.

Margaretha Qviström, planeringssekreterare
Telefon: 0498-26 95 50
E-post: margaretha.qvistrom@gotland.se

Kontaktuppgifter till utbildningsansvariga hittar du på respektive utbildningssida under "Kontakta oss".

Du som redan studerar hos oss hittar fler kontaktuppgifter till personal och lärare via lärplattformen Its learning.

Kontaktuppgifter till studie- och yrkesvägledare för dig som vill ha råd och stöd i ditt framtidsval kring studier och yrke 

Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Två elever står utanför Vuxenutbildningens entré och pratar.

Välkommen till Vuxenutbildningen

Vuxenutbildningens lokaler är fortsatt stängda på grund av den pågående pandemin. Webbansökan är öppen för ansökningar till aktuella kursstarter. Läs mer nedan om vår verksamhet under sommaren.

Sommaren är här och många har sommarlov för vila, arbete eller familjelivDet har varit en annorlunda vår med en pandemi i världen, virussjukdomen Covid-19, som medfört att vi fått lösa saker på ett annat sätt med digitala möten och ny teknik. Tack till alla som kämpat på då vi varit tvungna att övergå till distansundervisning som kräver ett nytt sätt att tänka och arbeta på såväl för lärare som för elever. Vi vet ännu inte hur höstens verksamhet kommer kunna bedrivas men med stor sannolikhet kommer delar fortfarande ske på distans, men med möjlighet till vanlig klassrumsundervisningVi kommer att återkomma inför skolstart med vad som gäller. 

Skolans verksamhet är begränsad under sommaren och kontaktuppgifter och öppettider finner ni under Aktuell information om vår verksamhet i vänstermenyn samt nedan. Informationen uppdateras när något förändras. 
Aktuell information om vår verksamhet

Vi önskar alla en skön sommar

Vuxenutbildningen Gotland
 

 

Hitta direkt