Kontakt

Vuxenutbildningen
Besöksadress: Gesällgatan 7, 621 82 Visby
E-post: vuxenutbildningen@gotland.se

Hitta hit

Expedition

Till expeditionen kan du vända dig med allmänna frågor om ansökningar, intyg, blanketter, kopieringskort med mera. Den ligger i rum 28 vid huvudentrén. 

Våra öppettider

Expeditionen har öppet måndag till torsdag klockan 7.30 till 16.00 och fredag 7.30 till 14.30. Det är lunchstängt 12.00-12.45.

Telefon: 0498-26 95 50
E-post: vuxenutbildningen@gotland.se

Kontaktuppgifter till utbildningsansvariga hittar du på respektive utbildningssida under "Kontakta oss".

Du som redan studerar hos oss hittar fler kontaktuppgifter till personal och lärare via lärplattformen Its learning.

Kontaktuppgifter till studie- och yrkesvägledare för dig som vill ha råd och stöd i ditt framtidsval kring studier och yrke 

Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Två elever står utanför Vuxenutbildningens entré och pratar.

Välkommen till Vuxenutbildningen

Hos oss kan du som vuxen studera på olika nivåer och även utbilda dig till olika yrken. Du kan få studie- och yrkesvägledning samt pedagogiskt stöd i olika former. Vi är också ett lärcentrum med service för alla som studerar på Gotland eller på distans på alla nivåer. Vi erbjuder till exempel tentamenservice och studieplatser.

Just nu har vi restriktioner på grund av rådande pandemi vilket påverkar våra öppettider och besöksrutiner samt undervisningen. Läs mer nedan och under Aktuell information om vår verksamhet om vad som gäller.

Vår verksamhet kommer under hösten vara fortsatt påverkad av covid-19. Undervisningen kommer delvis vara på distans för att minska smittspridningen i samhället. Då nya kurser och elever börjar kommer uppstart ske på skolan tillsammans med lärarna. Mer information om hur undervisningen kommer se ut ges av respektive lärare eftersom det skiljer mellan kurserna.

Vi har på grund av pandemin inte öppet för annat än bokade besök men i största möjligaste mån ser vi helst att möten och kontakt sker via mail eller telefon. Verksamheten och öppettiderna kan förändras med anledning av covid-19 och det är därför viktigt att alltid ta del av information från skolan. Under Aktuell information om vår verksamhet finns information om öppettider och hur olika delar av vår verksamhet påverkas. 

Aktuell information om vår verksamhet

 

Hitta direkt