Kontakt

Hemsebadet
Besöksadress: Jacob Gråbergsplats, Norrgatan 12, 623 50 Hemse
Telefon: 0498 204748
E-post: hemsebadet@gotland.se

Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Foto av simmande barn

Hemsebadet

Hemsebadet renoveras och har stängt från april 2021 till i mitten av februari 2022! 

Hemsebadet genomgår just nu en renovering och har stängt från april 2021 och fram till mitten av februari 2022. 

Renoveringen av Hemsebadet drog igång i april och går enligt plan. Den största delen av jobbet är att klä den stora bassängen med rostfri plåt samt renovera och byta ut vattenreningen och ventilationen. Även badets dusch- och wc-utrymmen med mera kommer att renoveras. På så vis säkerställs badets överlevnad, det blir en trevligare miljö för besökare samt förbättrad arbetsmiljön för personalen.

När renoveringen är klar kan du motionssimma, leka och njuta i flera olika bassänger. En är 25 meter lång och anpassad för motionssim och lek med 28 grader i vattnet. Tre mindre bassänger har 34 grader i vattnet, två är för barn varav en är ett äventyrslandskap för de minsta.

Vi har två flexomklädningsrum för alla kön och inget kön som även är anpassade för personer med funktionsnedsättning. För att kunna låsa våra klädskåp behöver man ett hänglås, som finns att köpa i vår entré.

Barn som använder blöja ska ha bra baby-badbyxor eller badblöja på sig. Badblöjor och baby-badbyxor går att köpa i kassan.

Vill du anordna kick-off för företag, barnkalas, myskväll med nära vänner eller arbetskamrater? Kontakta oss! 

 

Med anledning av covid-19

Från och med den 29 september lättar Folkhälsomyndighetens restriktioner. Men alla har fortfarande ett ansvar att minska smittspridningen. Både vaccinerade och ovaccinerade personer ska fortsatt stanna hemma vid symptom och ta prov för covid-19. Den som är ovaccinerad behöver fortsatt hålla avstånd och minimera risken för att smittas av covid-19.

Mer om råd och restriktioner från och med den 29 september 

 

 

Hitta direkt