Kontakt

Hemsebadet
Besöksadress: Jacob Gråbergsplats, Norrgatan 12, 623 50 Hemse
Telefon: 0498 204748
E-post: hemsebadet@gotland.se

Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Foto av simmande barn

Hemsebadet

Hemsebadet har renoverats och den stora bassängen är nu klädd i rostfri plåt. Vattenrening och ventilation är renoverat och utbytt. Även badets dusch- och wc-utrymmen har renoveras.

Nu kan du motionssimma, leka och njuta i flera olika bassänger. En är 25 meter lång och anpassad för motionssim och lek med 28 grader i vattnet. Tre mindre bassänger har 34 grader i vattnet, två är för barn varav en är ett äventyrslandskap för de minsta.

Utöver dam- och herromklädningsrum har vi även två könsneutrala omklädningsrum som också är anpassade för personer med funktionsvariationer. För att kunna låsa våra klädskåp behöver man ett hänglås, vilket finns att köpa i vår entré.

Barn som använder blöja ska ha bra baby-badbyxor eller badblöja på sig. Badblöjor och baby-badbyxor går att köpa i kassan.

Vill du anordna kick-off för företag, barnkalas, myskväll med nära vänner eller arbetskamrater? Kontakta oss! 

Fortsatt ansvar att minska smittspridning av covid-19

Alla har fortfarande ett ansvar att minska smittspridningen. Både vaccinerade och ovaccinerade personer ska fortsatt stanna hemma vid symptom. Du som inte är vaccinerad har ett särskilt ansvar och behöver fortsatt hålla avstånd i inomhusmiljöer där många samlas och minimera risken för att smittas av covid-19. 

Läs en sammanställning av de råd och rekommendationer som gäller just nu med anledning av pandemin (krisinformation.se)

 

 

Hitta direkt