Kontakt

Hemsebadet
Besöksadress: Jacob Gråbergsplats, Norrgatan 12, 623 50 Hemse
Telefon: 0498 204748
E-post: hemsebadet@gotland.se

Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Foto av simmande barn

Hemsebadet

På Hemsebadet kan du motionssimma, leka och njuta i flera olika bassänger. En är 25 meter lång och anpassad för motionssim och lek med 28 grader i vattnet. Tre mindre bassänger har 34 grader i vattnet, två är för barn varav en är ett äventyrslandskap för de minsta.

Vill du anordna kick-off för företag, barnkalas, myskväll med nära vänner eller arbetskamrater? Kontakta oss! 

Bra att veta inför ditt besök

Vid besök gäller ordinarie regler i simhallen, det vill säga att barn antingen måste ha med sig en vuxen eller vara tio år och simkunnig (kunna simma minst 200 meter) för att få vara i simhallen.

Barn som använder blöja ska ha bra baby-badbyxor eller badblöja på sig. Badblöjor och baby-badbyxor går att köpa i kassan.

Utöver dam- och herromklädningsrum har vi även två könsneutrala omklädningsrum som också är anpassade för personer med funktionsvariationer. För att kunna låsa våra klädskåp behöver man ett hänglås, vilket finns att köpa i vår entré.

Fortsatt ansvar att minska smittspridning av covid-19

Alla har fortfarande ett ansvar att minska smittspridningen. Både vaccinerade och ovaccinerade personer ska fortsatt stanna hemma vid symptom. Du som inte är vaccinerad har ett särskilt ansvar och behöver fortsatt hålla avstånd i inomhusmiljöer där många samlas och minimera risken för att smittas av covid-19. 

Läs en sammanställning av de råd och rekommendationer som gäller just nu med anledning av pandemin (krisinformation.se)

 

 

Hitta direkt