Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter

Studio Gul

Studio Gul ligger centralt i Slite. Det är nära till busshållplats, affär, apotek och bank. I närmiljön finns fin natur och det är endast fem minuters promenad till havet. Vi arbetar utifrån delaktighet, omtanke och förtroende. Vi erbjuder ett brett urval av arbetsuppgifter oavsett arbetsförmåga.

Biodling

Studio Gul har en grupp som arbetar med biodling, på vintern förbereder vi vaxramar och annat material, på våren ser vi till att bina mår bra. Sedan på sommaren skördar vi honung och förpackar i glasburkar. På hösten matas bina med sockervatten.

Akvarium

Gillar du att jobba med fiskar så finns det möjlighet att göra det här på Studio Gul. Vi har ett akvarium där du kan få ta hand of akvariefiskar, bland annat kampfiskar, tetror och guppies.

Konst

Studio Gul har en stor ateljé, här arbetar en grupp konstnärer med olika material. Här kan du måla med akvarell, tusch, olja och blyerts. Studio Gul siktar på att hålla en utställning årligen.

Vävning

Vi har ett par vävstolar. Gamla tyger kan återanvändas och bli nya trasmattor. Man kan också väva halsdukar och bordsdukar.

Pyssel

Vi är hela tiden igång med diverse pyssel t.ex. måla krukor, stenar, kottar, papier-maché, pärlor och diverse dekorationer.

Trädgård

På vår och sommar pysslar vi i trädgården. Vi odlar både blommor och bär. Blommorna kan torkas och används till pyssel eller buketter.

Kök

I vårt kök förädlas svamp och bär, äpplen torkas, pajer bakas och ljuva dofter uppstår.

Gym

Alla på Studio Gul ges möjlighet att träna på gym under arbetstid ett par dagar i veckan.

Datorverkstaden

Här arbetar vi med reparation, installation och uppgradering av äldre datorer. Vi bygger även nya datorer på beställning av kunder.

Fotogruppen

Vi har en fotogrupp som arbetar både med film och foto. Bilderna används bland annat till fotokalender, tavlor och utställningar.

Välkomna till oss!

___________________________________________________________________________________________

Daglig Verksamhet Region Gotland

Målsättning

Med respekt och nyfikenhet utformar vi en meningsfull sysselsättning efter varje individs förutsättningar och behov. Varje persons unika egenskaper blir en tillgång som gör att alla får en möjlighet att lyckas och växa i det dagliga arbetet. Miljön är utformad så att varje individ känner sig trygg.

Kontakt Studio Gul
Fåhraeus Väg 1
624 48 SLITE
Telefon: 070-447 74 46 & 070-444 90 70

Enhetschefer för Daglig Verksamhet
Besöksadress
Brömsebroväg 8
Postadress
621 81 VISBY
Telefonväxel 0498-26 90 00