Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter

Medrave och primärvårdskvalitet

Åtkomst till Medrave och Primärvårdskvalitet

Medarbetare på vårdcentraler i egen regi

För att du som användare skall kunna komma åt Medrave så behöver du fått en behörighet till systemet och ett e-tjänstekort. Saknar du behörighet till Medrave? tala med din närmaste chef om ditt önskemål. Adressen till Medrave är https://medrave.gotland.se/ och skriv in din pinkod till ditt e-tjänstekort i rutan som dyker upp. Sen är det bara att börja arbeta med Medrave

Tips: Spara länken som en favorit i din webbläsare.

 

Medarbetare på vårdcentraler i privat regi

För att du som användare skall kunna komma åt Medrave så behöver du fått en behörighet till systemet, en inloggning till portalen ( https://portalen.gotland.se/)  och ett e-tjänstekort. Saknar du behörighet till Medrave? tala med din närmaste chef om ditt önskemål. För att komma åt Medrave behöver du logga in på https://portalen.gotland.se/ sen kommer Medrave finnas med som en ikon i listan, klicka på ikonen och skriv in din pinkod till ditt e-tjänstekort. Sen är det bara att börja arbeta med Medrave.

Problem och support

För alla nya system så finns det problem, skulle du vara en av få som upplever problem med Medrave så ta kontakt med Medrave Support. Medrave support har möjlighet att koppla upp sig mot den dator du sitter vid och kan på så sätt hjälpa dig på bästa sätt. Skulle det vara problem med behörigheterna (detta kan Medrave support meddela dig om) kontakta i sådana fall systemförvaltarna för Medrave.   

Problem med att komma åt Medrave?

Kontakta Medrave via deras hemsida http://medrave.se/Support

Saknar du behörigheter?

Kontakta medraveehalsamit@gotland.se

Vid problem/fel i Medrave kontakta Medrave support via support knappen i  Medrave