Kontakt

Rehabenheten Korpen

Besöksadress: Brömsebroväg 8, 621 42 Visby
Hitta hit

Anne Pedersen
Enhetschef
Telefon: 0498-26 33 79
E-post: anne.pedersen@gotland.se
Observera att du aldrig ska skicka e-post med känslig information till oss. E-post lämpar sig bäst för frågor av allmän karaktär. Eftersom sekretess inte kan garanteras rekommenderar vi dig att kontakta oss via behandlingsplattformen (om du är i behandling) eller telefon.

Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Bild på person som går med stavar (Foto: Mostphotos)

Välkommen till Rehabenheten Korpen

Inom vår enhet arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter, neuropsykolog och rehab-assistent.

Rehabilitering handlar om att du ska ta dig tillbaka till ett så aktivt och självständigt liv som möjligt efter en skada eller sjukdom. Hos oss får du träna för att återfå förmågor och hjälp att hitta strategier för att kunna leva på ett bra sätt med eventuella kvarstående funktionshinder. Tillsammans med dig planerar vi och sätter upp mål för din rehabilitering.
 
Mer information om vad vi kan göra för dig och hur du kommer i kontakt med oss hittar du under respektive teams hemsida.

För att komma till oss behöver du en remiss från läkare eller annan behandlare. Du kan också söka direkt via en egenremiss. När du söker med egenremiss så ska en ansökan fyllas i och skickas in till oss via post. Egenremissen måste vara skriftlig för att kunna hanteras på samma sätt som övriga remisser. Du hittar blanketten för egenremiss i denna sidas högerkant.

Hitta direkt