Kontakt

Fenix ungkulturhus
Kontakta Fenix direkt för frågor kring besök,
bokningar och andra förfrågningar.
 
Besöksadress:
Norra Hansegatan 6B, 621 39 Visby
 
Telefon: 0498-20 36 25
Facebook: Fenix-Ungkulturhus
Instagram: Fenix_ungkulturhus
 
Anders Holstensson 
Enhetschef
Telefon: 0498-26 96 29
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter

Personal

Alex Lithander – Ungdomslots

Alex är både stolt nörd och vår expert på hbtqia+ -frågor där han bland annat ansvarar för Fenix Regnbågscafé och transgrupp. Vill du veta mer om vårt Makerspace, lära dig 3D- printa, snacka nördkultur eller diskutera normkritik så är det bara att hugga tag i honom.

Kontakt: alex.lithander@gotland.se

                                                                                          

Kim Hemström - Samordnare / verksamhetsledare
(tjänstledig t.o.m 2021-01-01)

Är en van och aktiv arrangör som gärna stödjer dina idéer och hjälper dig med kontakter och tips för att lyckas med ditt projekt eller idé. En musikprofil på Gotland som kan hjälpa dig med din musikinspelning, livespelning eller i replokalen.

Kontakt: kim.hemstrom@gotland.se

 

Jean-Pierre Granvald - Ungdomslots 
(tjänstledig t.o.m 2021-01-01)

Pierre är vass på teknik, musik och nördkultur. Vill du sätta upp ett LAN, lära dig att streama eller snacka VR- teknik? Då hjälper gärna Pierre till! Vill du dessutom testa ett eller annat gitarrsolo eller är sugen på att köra en konsert så är han den du ska tala med om det.

Kontakt: jean-pierre.granvald@gotland.se

 

Jenny Rydén - Ungdomslots/projektanställd

Jenka är under hösten 2020 projektansvarig för ungdomsenhetens regnbågssatsning True Colors Gotland och handlägger Pengar i Påse (PiP). Förutom detta är hon även den som under hösten håller koll på musikverksamheten på Fenix och är ansvarig för vår öppna scen.

Kontakt: jenny.ryden@gotland.se

 

Musse Ahlin - Ungdomslots

Musse är utbildad socialpedagog och vikarierar hos oss från och med sommaren 2020. Med honom kan du bolla livets frågor och snacka hbtqia+, litteratur, spel och slöjd. Han sätter sig gärna och pysslar med dig och visar hur olika material och verktyg fungerar.

Kontakt: decimus.ahlin@gotland.se

 

Jonathan Hägbom - Ungdomslots

Jonathan är utbildad fritidsledare och jobbar hos oss på Fenix under hösten 2020. Han är den som under hösten är ansvarig för våra MakerMondays och det mesta som rör verksamheten uppe i Makerspace. Han är förutom detta en lysande person att bolla om livets frågor med och är kunnig om det mesta inom både digitala och analoga spel, streaming, LAN, 3D- printning och kreativt skapande. 

Kontakt: jonathan.hagbom@gotland.se