Kontakt

Fenix ungkulturhus
Kontakta Fenix direkt för frågor kring besök,
bokningar och andra förfrågningar.
 
Besöksadress:
Jungmansgatan 41A, Visby
 
Telefon: 0498-20 36 25
Facebook: Fenix-Ungkulturhus
Instagram: Fenix_ungkulturhus
 
Chef för ungdomsavdelningen
Lena Nordström
Telefon: 0498-26 95 16
E-post:  lena.nordstrom@gotland.se
Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter

Fenix ungkulturhus

Fenix ungkulturhus är plats för dig från 13 år upp till och med 25 år.

Gotlands ungkulturhus Fenix är en arrangerande och aktiv plats för att stödja och inspirera ungas skapande och deras kreativa uttryck.

Här finns utrymme att testa sig fram och möjligheter för den som önskar hjälp, stöd eller plats att jobba med sitt uttryck. Workshops, föreläsningar och olika typer av gruppverksamheter är en del av Fenix samtidigt som de fungerar som en mötesplats. Söka pengar för ett konstprojekt? Eller skapa modeller för laserskärare är bara några av de möjligheter som ges. Ungas idéer är Fenix verkstad.  

Vi finns på sociala medier

För dagsfärsk info om vad som händer på Fenix hänvisar vi till vårt Instagramkonto och vår Facebooksida. Där står det mesta som vi har på gång och du kan skicka meddelande till oss om du vill ha mer information eller har någon fråga. Vi svarar alltid så snart vi har tillfälle, men vid mer brådskande kontakt är det bättre att ringa. 

Fenix-Ungkulturhus

 

HBTQIA+ verksamhet

Varje månad har vi regnbågskvällar, där vi sitter och pratar om livet - med fokus på normkritik, identitet, sexualitet och könsroller. Här kan du få information, träffa andra i samma ålder och lyfta tankar och frågor som hör livet som hbtqia+ -person till. Du som besökare kan även vara med och önska tema samt hjälpa till att arrangera Fenix Regnbågscafé.

Vi har även en separatistisk (sluten) grupp för dig som har funderingar kring din könsidentitet och/eller har transerfarenhet.