Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter

Film, mingel och samtal under årets kortfilmsfestival

Publicerad 2023-09-27 11:16
Den 30 september är det dags för Gotlands kortfilmsfestival Quickpix på Folkets Bio i Visby. Över 35 kortfilmer kommer att visas på bioduken – var och en med sin unika koppling till Gotland.

Dagen inleds med frukostmingel och Improradioteatern står för invigning en stund senare. Därefter blir det filmpass och samtal om makt, möte och identitet, för att nämna några programpunkter. Hela programmet hittar du här.

 Av de 35 kortfilmerna som visas under dagen kommer 20 av dessa att tävla om nationella finalplatser och publikens favoritfilm kommer att koras på prisutdelningen, säger Monalisa Sundbom, filmutvecklare visning och spridning på Film på Gotland, kulturenheten Region Gotland.

Välkommen att ta del av en heldag i filmens tecken med intressanta samtal som sätter fokus på brännande samhällsfrågor. Möt filmskapare och kreatörer och inspireras och få svar på hur det fungerar att göra film på ön.

När: 30 september 2023.

Klockan: 10.30-21.30 (stanna kvar hela dagen, eller kom och gå under tidpunkter som passar dig).

Var: Folkets Bio Visby (Adelsgatan 39).

Fri entré.

Arrangörer är Film på Gotland i samverkan med Region Gotland, Filmregionerna, Novemberfestivalen, Film Stockholm AB och Folkets Bio Visby.