Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Porträttbild på föreläsaren Anders Hansen. Foto: Stefan Tell

Inspirerande eftermiddag med Anders Hansen

Publicerad 2023-06-01 09:29
Hur kan jag ta hand om mig själv när livet känns tungt? Välkommen till en inspirerande föreläsning med läkaren och författaren Anders Hansen.
Många barn och vuxna är anhöriga till en person med fysisk eller psykisk ohälsa, beroende eller funktionsnedsättning. Att vara anhörig kan vara påfrestande och för många påverkas den egna hälsan negativt. Hur kan du som anhörig ta hand om dig själv när livet känns tungt?
 
I samband med den nationella anhörigdagen vill vi uppmärksamma alla anhöriga genom en föreläsning av Anders Hansen på temat hur vi kan påverka vårt eget mående.
 
Anders Hansen är legitimerad läkare, överläkare i psykiatri, civilekonom, författare och programledare. Han har bland annat skrivit boken Hjärnstark och har fått stor uppmärksamhet för sitt arbete för att förbättra folkhälsan.  
 
Föreläsningen är gratis och riktar sig till dig som är anhörig, till dig som träffar anhöriga i ditt arbete eller till dig som helt enkelt är intresserad av att ta del av en spännande föreläsning. 
 
Under kvällen finns vi som arbetar för att stötta barn och vuxna som anhöriga på plats. Vi kan berätta mer om vilket stöd vi erbjuder. 
 
Datum och tid: 5 oktober klockan 16.00-17.45
Plats: Ica Maxi arena
 
Föreläsningen är gratis och ingen anmälan krävs.
 
Arrangörer:
Anhörigstödet, Alkohol- och drogrådgivningen, Familjestödsenheten och Minimaria 

Varmt välkomna!
 
Läs mer om vårt stöd till anhöriga: