Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter

Välkommen som vårdnadshavare till itslearning

Itslearning är Wisbygymnasiets lärplattform för undervisningen. Här tillgängliggör lärarna material i kurser, uppgifter och bedömningar för eleverna. Som vårdnadshavare till en omyndig elev har du tillgång till lärplattformen så att du kan hjälpa och stötta ditt barn med struktur och planering av studierna.

Åtkomsten till itslearning är ett komplement för dig som vårdnadshavare för att kunna följa ditt/dina barns studiegång. Eleverna har fullständig tillgång till innehållet och materialet på lärplattformen. Vårdnadshavare kan se:

  • En översikt med kursernas uppgifter, prov och planeringar
  • Kunskapsbedömning
  • Veckovis provschema

Hur loggar jag in?

Första gången du loggar in gå via dator till https://gotland.itslearning.com/. Om du vill kan du sedan ladda ner appen itslearning i App store eller Google play. Lösenordet som är angivet i det hemskickade brevet är ett engångslösenord som du använder första gången som du loggar in i itslearning. När du loggat in så måste du byta lösenord till ett eget.

Instruktionsmanual och filmstöd

För stöd med inloggning och funktioner finns en skriftlig manual för vårdnadshavare. Det finns också två instruktionsfilmer för vårdnadshavare (en för ingång via dator och en för ingång via appen itslearning), se nedan. Ta gärna en stund där du tillsammans med ditt barn tittar på information, funktioner och möjligheter i itslearning.

itslearning skriftlig manual för vårdnadshavare

För textning av filmerna - klicka på textningssymbolen i nedre listen. 

Instruktionsfilm - dator

Instruktionsfilm - mobil

Frågor

Behöver du teknisk support kontaktar du skolans 1-1-center. Teknisk support vill att du skickar ett mejl med din fråga eller ett sms med ditt namn och gärna en tid när de kan ringa upp.

E-post: 1t1centret@edu.gotland.se
Telefon: 070 - 083 29 13 eller 070 - 447 99 94.
Öppettider: mån - to 08.00 - 15.00, fre 08.00 - 13.00