Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter
Mary Juusela under en föreläsning

Missa inte Mary Juuselas spännande föreläsning på temat tolerans

Publicerad 2022-04-08 09:27
Vill du utmana dig själv kring dina egna vedertagna “sanningar” om dig själv och andra – dina värderingar, attityder och beteenden? Hur kan vi skapa en hållbar och tolerant miljö med öppenhet och gemenskap, för alla? Kom och lyssna på Mary Juusela, som är grundare av Lika Olika-metoden, den 19 april klockan 18.30.

Just nu arbetar sex gotländska skolor med Lika Olika-metoden. Fokus ligger på att göra förflyttningar kring egna värderingar, fördomar, attityder, beteenden, konsekvenstänk, självkänsla och mycket mer. Ytterst handlar det om att skapa tolerans för varandras olikheter.

Som en del av det arbetet bjuder vi nu in dig och andra att få en dos av Lika Olika:s tänk. I sin kommande föreläsning på Gotland tar Mary med dig på en resa i vad det innebär att vara människa och medmänniska. Du får möta dina egna vedertagna “sanningar” om dig själv och andra. Du får skratta högt, kanske gråta en skvätt och ta med dig ny energi och insikt hem till ditt köksbord.

När: 19 april kl.18.30-20.00
Var: Sävehusets aula, Visby
För vem: alla som är 18 år och uppåt
Biljetter: föreläsningen är gratis, men du behöver boka plats 

Du bokar biljett via https://invajo.com/l/dRDc1uHXmP

Genom att boka är du garanterad en sittplats och det är fri sittning. Glöm inte att ta med biljettbekräftelsen till föreläsningen. Vi öppnar dörrarna med start kl.18.00.

Föreläsningen ges genom ett samarbete mellan Region Gotland, Lika Olika och Länsförsäkringar Gotland.

Läs mer om arbetet med Lika Olika på Gotland: gotland.se/likaolika