Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter

Snart Alla hjärtans dag - ta en kärleksselfie!

Publicerad 2022-02-11 12:08
Äntligen. Pandemirestrektionerna lättar och på måndag den 14 februari är det Alla hjärtans dag! Vad passar då bättre än att visa lite extra kärlek till dig själv och dina medmänniskor?

Det kan du göra genom att ta en bild på dig själv eller ihop med någon genom detta ett ”blomhjärtan” som från och med idag fredag den 11 februari finns uppställda på följande platser: Östercentrum, Almedalen, Donners plats, Roma, Hemse, Klintehamn, Fårösund, Burgsvik och Slite. Bilden du tar kan du ju behålla för dig själv eller kanske skicka till någon du vill sprida lite glädje till nu när vi ser ljuset i tunneln.
- Det är dags att vara nära varandra igen och kramas mera även om vi ännu ska vara lite försiktiga, säger stadsträdgårdsmästaren Pernilla Johansson på Region Gotlands teknikförvaltning som gör denna satsning tillsammans med Magnus Olsson på Visby Centrum och företagarföreningarna i Roma, Hemse, Klintehamn, Fårösund, Burgsvik och Slite.

Den här kärleksfulla och hjärtliga satsningen blir Årets happening från regionens teknikförvaltning i samarbete med företagarföreningar runt om på Gotland.

Så ut och ta en bild genom ett blomhjärtan – sprid omtanke och kärlek!