Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter

Elever på Wisbygymnasiet kan få dos 3 på skolan

Nu blir det möjligt för Wisbygymnasiets elever från 18 år att vaccinera sig med dos 3 mot covid-19 på skolan. Elever som ännu inte tagit första eller andra dosen är också välkomna.
Under fyra datum i februari kommer Wisbygymnasiets skolsköterskor att vaccinera elever med dos 3 mot covid-19. I dagsläget rekommenderas en tredje dos covidvaccin till personer från 18 år, så endast elever som har fyllt 18 år kan få dos 3. Elever som ännu inte tagit dos 1 eller 2 och önskar göra det är också välkomna. Datum för vaccinationsinsatsen är 17, 18, 21 och 22 februari.

Boka tid

Elever som vill vaccinera sig kan boka tid genom att ringa vaccinationsbokningen på 0498-26 98 00. Ange i samband med bokningen att du vill vaccinera dig på Wisbygymnasiet. Det går också bra att kontakta skolsköterska Agneta Ording för att boka tid. Däremot går det inte att boka tid på Wisbygymnasiet i appen Alltid öppet.
 
Personer som har fyllt 18 år men inte går på Wisbygymnasiet är välkomna att boka tid för dos 3 på någon av Region Gotlands vaccinationsmottagningar. Den som fram till nu har fyllt 18 år kan boka tid i appen Alltid öppet eller via telefonbokningen på 0498-26 98 00. Personer som framöver fyller 18 år kommer inte automatiskt att få ett erbjudande i appen, utan behöver själva kontakta telefonbokningen. Det går även bra att komma på drop-in på Ica Maxi arena så snart det är dags för dos 3. 
 
Självklart kan även elever från Wisbygymnasiet boka tid på någon av vaccinationsmottagningarna eller besöka drop-in-mottagningen.