Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter

Bidra med evenemang till årets Almedalsvecka!

Publicerad 2022-02-01 13:35
Från och med idag, den 1 februari, kan alla som vill ansöka om att vara en del av Almedalsveckan. När evenemanget är godkänt så blir det också sökbart i appen och på programsidan.

Årets Almedalsvecka genomförs 3-7 juli. Nu kan man ansöka om att vara med i det officiella programmet. Om du, eller till exempel din organisation, förening eller företag, har funderat på att vara med på årets vecka - passa på att anmäla evenemanget under vårvintern. Fram till och med den 12 april är det kostnadsfritt.

Vi skapar detta tillsammans

Vi skapar Almedalsveckans officiella program tillsammans. Alla som uppfyller våra kriterier för arrangör och evenemang kan vara medskapare.
Läs igenom vår guide så får du en vägledning hur du ska göra och vad som krävs för att bli en del av det officiella programmet.
 
Skicka in din ansökan idag - eller snart
Fram till och med 12 april är det kostnadsfritt att skicka in ansökan om att medverka med evenemang. Allt behöver inte vara klart, utan det går att komplettera i publicerade evenemang. När evenemanget är godkänt så blir det också sökbart i appen och på programsidan.
 
Varför ska man vara med?
Under Almedalsveckan hålls samtal som bidrar till att utveckla vårt samhälle. Samtal och möten mellan personer från olika delar av samhället. Vill du delta i dessa samtal? Då är Almedalen platsen att vara på!