Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter

Författare besöker Gotland på Bokens dag

Publicerad 2021-10-14 15:44
Bokens dag firas varje år för att för att främja litteraturen och läsandet. Den 20 oktober är det dags för årets arrangemang med spännande författarsamtal med de aktuella författarna Kalle Lind, Malin Haawind, Åsa Larsson och Zeina Mourtada.
Scenprogrammet i Spegelsalen på Clarion Hotel Wisby är slutsålt men Almedalsbiblioteket sänder arrangemanget live på sin facebooksida kl. 16.00-18.00. 
 
 
Bokens Dag 2021 arrangeras av ABF Gotland, Almedalsbiblioteket, Bokhandeln Wessman & Pettersson, Länsbiblioteket Gotland, Clarion Hotel Wisby.

Mer om årets författare

Åsa Larsson

Aktuell med den sjätte och sista boken om Rebecka Martinsson: "Fädernas missgärningar"

Kalle Lind

Snedtänkande mångsysslaren i kulturbranchen följer upp fjolårets bok om Hasse Alfredsson med boken om "HasseåTage – humorparet som roade och retade Sverige".

Malin Haawind

Romandebutanten berättar i den första delen av en trilogi om Dagmar från Slite som vid andra världskrigets slut träffar sjömannen Holger från Tjörn. Boken heter "De kom från öar".

Zeina Mourtada

Matbloggare och TV-kock som i Naturskyddsföreningens årsbok "Matkompassen ", tillsammans med kockkollegan Paul Svensson, vägleder oss i hur vi bäst tar ut riktningen mot klimatsmart mat i vardagen.