Region Gotland
Reception och regionupplysning
Visborgsallén 19
621 81  Visby
Telefon: 0498-26 90 00
E-post: regiongotland@gotland.se Lämna dina synpunkter

Använd bara appen Gotlands kollektivtrafik

Publicerad 2021-04-07 15:11
Vill du köpa bussbiljetter i appen? Använd inte appen Ridango längre! Vi ber dig att byta till vår nya app Gotlands kollektivtrafik.

Den 1 april 2021 lanserades den nya appen Gotlands kollektivtrafik. Nu är det inte längre möjligt att köpa biljetter via den gamla appen Ridango. Vänligen radera appen Ridango och hämta den nya appen Gotlands kollektivtrafik istället. Alla befintliga biljetter på ditt busskort och saldot på din reskassa överförs automatiskt. Du fortsätter att använda ditt busskort precis som vanligt. Observera att om du tidigare haft ett användarkonto behöver du aktivera ett nytt. Använd samma e-postadress som du normalt loggar in med.

Ifall du redan har den nya appen installerad ber vi dig att kolla om du har rätt version. Öppna appen och välj Konto -> Om Gotlands kollektivtrafik. Står det under Appversion ”LIVE 3.0.4” så har du rätt version. Har du en äldre version? Då ber vi dig att radera appen och hämta den aktuella versionen.

Eftersom det kommer att genomföras några rättelser framöver rekommenderar vi att du aktiverar automatiska uppdateringar i din mobiltelefon. På så sätt har du alltid tillgång till den senaste versionen.

För dina biljettköp kan du dessutom använda vår nya webbsida www.gotlandbiljett.se.

Vi önskar dig trevlig resa! Kom ihåg att hålla avstånd och att använda munskydd under rusningstid!